The CityGirl

Det virkede ikke

På et eller andet tidspunkt – snart – bør nogen sætte foden ned og sige “Nok er nok!”.
På et tidspunkt er der altså nogle mennesker der bør tage beslutningen og sige “Okay, nu har vi prøvet det, og det virker ikke!”
På et tidspunkt snart, bør nogen virkelig lukke Danmark, eller som minimum flytte landet et sted hen, hvor vejret ikke er så fucking skizofrent!

For man kan ikke vinde i det her. Jeg tror det er nemmere at vinde i Lotto end at ramme den helt rigtige beklædning. I lørdags svedte jeg øllen ud lige så hurtigt som den kom ind, fordi jeg så ud af vinduet. Kiggede på solen (ikke direkte, for det må man jo ikke!), og tænkte “Nah, lige om lidt regner det jo.” og trak i jeans. Som jeg tre timer efter kunne skrælle af.

I morges kiggede jeg ud på solen og tænkte “Okay! Jamen så tager vi sommer-hatten på og leger dén leg!” og lige så snart jeg havde sat mig op på cyklen blev det overskyet, så jeg cyklede ind til arbejde med blålige ben og en truende regnsky over hovedet.

Det er sådan set ikke så meget det at det ikke rigtig er sommer. Det kan jeg leve med (jeg er jo sur dansker). Men når det skifter SÅ meget, så jeg hænger på en kant af skizofreni med blå ben og en halv solskoldet arm, så er det bare ikke i orden!

Hvis de der børnehavepolitikere vil gøre noget ordenligt, i stedet for at pisse vælgerne af hele tiden (uanset farve), så er det nu de har chancen! Køb de Dansk-Vestindiske øer tilbage, flyt hele Danmark derover (det mørke Jylland, Indremission und alles!) og lad det her lorte-blæsende land ligge tilbage. Nu har vi prøvet det. Det virkede ikke.

Vi starter underskriftindsamlingen her:

Categories: vejr

Hverdagspoesi II » « Hverdagspoesi I

7 Comments

 1. Trix

  Der har du min underskrift. Bum. Og kan vi så komme afsted. (Jeg cyklede på job iført shorts klokken 13. Havde glemt, at verden er en anden, når jeg har fri 21:30..)

 2. Haha, jeg har opdaget, at lige meget hvilket varmt tropeland jeg har placeret mig i, bliver jeg altid dansker-forsigtig og tør ikke forlade hotelværelset uden en ekstra jakke og et varmt tørklæde… det samme ville sikkert ske for os alle sammen på de dansk-vestindiske øer!

  • The CityGirl

   2. juli 2012 — 22:10

   Du har ret! Det gør man altid! Slæber rundt på cardigans og tørklæder og jeg ved ikke hvad…
   Men altså, vi må jo starte et sted! Så om et par generationer er vi vel vænnet af med det derovre? ;-)

 3. Mega skizofrent! Det er det også herovre, buh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑