The CityGirl

Toppen er nået!

Fredag nåede jeg toppen. Faktisk tænker jeg, at jeg nu godt bare kan trække mig tilbage, gå på pension og i det hele taget bare holde kæft. For jeg er ikke sikker på at man kan komme højere op.

Lidt over tre fredag eftermiddag tikkede der nemlig en kommentar ind på bloggen fra Emma. Emma går i 3.g og bliver student imorgen, mandag (tillykke til hende!) – og i fredags havde hun været til dansk eksamen. I min blog.

Arhmen, jeg er simpelthen så stolt! Både af Emma og jeg. Tænk, at ungdommen nu til dags bliver undervist i The CityGirl – og tænk sig, at ungdommen er så kloge, at de får 12 i selvsamme emne.

Så jeg var selvsagt ikke til at skyde igennem resten af fredagen. Men efter euforien havde lagt sig en lille smule, ramte realiteterne mig. Tanker om hvordan nogen sidder helt seriøst og analyserer på de ting jeg fyrer af, gav mig en lille smule angst. Jeg mener, tit og ofte tænker jeg jo ikke engang selv særlig meget over det jeg skriver! Og hvad med det sociale ansvar?! Kan jeg nu holdes ansvarlig for ungdommen og deres viden?!

Men efter par øl mere, kom jeg frem til, at det et eller andet sted er bedre at læse The CityGirl end Herman Bang og Steen Steensen Blicher – og jeg håber så inderligt, at jeg har sparket de to nederen typer ud af pensumlisten. Hvis det er tilfældet, så tager jeg gerne ansvaret for ungdommen!

Categories: uventet drejning

Hverdagstanke #16 » « Guilty Pleasure

9 Comments

 1. Tillykke!! Primært til Emma – men også til CG. Kan vi ikke lige få Emma som gæsteblogger af en art? Jeg er sq lidt nysgerrig på hvad, hvordan, hvorledes, etc?
  MEN – mest relevant er nok om du kommer med ud at køre med lastvogn? Og drukgilde? (drikker de unge mennesker stadig punch? Og af en bowle?) Og må du så tage en kommentator (=mig) med? (aner ikke hvor min hue er, men altså…)

 2. Hørt x 2, både til dig og Lotte :-)

  :-) Malene

 3. The CityGirl

  25. juni 2012 — 16:07

  Jeg er helt åben for at Emma skal gæsteblogge – hun siger bare til!

  Og så synes jeg da klart vi skal joine studentervognen; vi kan vel bare arrangere vores egen og køre bagefter? Det skal de nok blive glade for ;-)

 4. Århhårh hvor sejt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑