The CityGirl

The Final Countdown

3 måneder. TRE MÅNEDER! Fucking tre måneder uden en sofa.

Hvis der er nogen der har gjort sig fortjent til en sofa, så er det fandme mig! Faktisk har jeg ikke ord for hvor meget jeg fortjener en sofa.

I slutningen af marts røg den gamle sofa ud, og så var det jo at jeg flyttede op til Fucking Ingenting, hvor sofaer er non-eksistent. Bevares, jeg fik bygget noget op, der på en god dag godt kunne ligne en sofa. Men bare fordi det ‘walks like a duck, quacks like duck’ er det ikke nødvendigvis altid en ‘duck’!

Så flyttede jeg ind i The One. Glad, men sofaløs. Og som tiden er gået, er savnet af en sofa blevet mere og mere overvældende, for den der kolde tyrker på en sofa har bestemt sat sine spor. Således har man kunne opleve mig vrissen og snerrende, belærende folk om hvor vigtig et møbel en sofa er, og alle der påstår det modsatte ved overhovedet ikke hvad de taler om!

I dag kommer den nye sofa. Mellem 17 og 22. Og det kan godt være den viser sig at være en lille smule for stor. Men det må vi så arbejde omkring. I hvert fald er jeg at finde i sofaen fra den bliver leveret og til og med ubestemt tid!

Categories: flytning

Aldrig købe sofa på tom mave » « Den har jo ikke nogen ben!

4 Comments

 1. Sofaer er svært undervurderet og usandsynligt vigtige. Sådan er det bare.

 2. Men hvor skal du så danse Zumba henne, når nu balsalen forsvinder? Bortset fra det stooore dilemma, er jeg svært enig. Mind you – jeg fik fragtet min sofa fra dk til Spanien!

  • The CityGirl

   27. juni 2012 — 22:17

   Samme sted som jeg altid har gjort det; INGEN STEDER! ALDRIG! NEVER!
   Zumba er jo noget gøgl, som træls kvindemennesker (dem der var for dårlige til samba?) har opfundet. Det er faktisk en meget trist ting for hele menneskeheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑