The CityGirl

The CityGirl went from being “single”…

to “in a relationship”.

Og det er ikke engang løgn! Jeg render rundt og lallende glad i en konstant optur. INTET kan slå mig ud. Eller næsten.

Jeg sidder og rabler forelskede gloser af mig om min udkårne. København. Nørrebro.
Og mens jeg glædesstrålende fortæller om hvordan jeg cyklede hen til Runddelen og var i Irma, kan jeg godt høre, at det lyder lidt patetisk. Men det var jo fedt!

Og lejligheden. The One. Oh la la! Altså der mangler stadig en sofa og en reol. Og Preben. Men den er så rocker sej, at jeg også der bliver irriterende at høre på.
Det er her Ryan Gosling og jeg skal blive gamle sammen. (Hvis der kommer børn, må de selv finde et andet sted at bo).

Det eneste der mangler, for at gøre denne lejlighed helt, helt perfekt, er at man må holde hund. Så indtil videre bor delebarnet, VIP-hunden, her undercover. Lidt svært, når hun skal råbe “Svin!” af alle lyde. Men vi arbejder på det.

Categories: københavn

Kølervæske? Hvad er det nu for noget? » « Søde drenge

6 Comments

 1. Start med at undersøge dels, hvordan at “holde hund” er defineret (as in: når hunden er delebarn, falder det så overhovedet ind under at “holde hund”? Hvor mange dage på en måned må den være der, før det er at “holde hund” og ikke bare er at have besøg) og dels, hvad straffen for at holde hund egentlig er. Så ved du, om der overhovedet er et problem, og om der altså i det hele taget er noget at arbejde på.

  • The CityGirl

   11. juni 2012 — 21:33

   Ejendomsmægleren sagde at man gerne måtte passe hund – så det siger jeg, hvis vi møder nogen naboer. Men vil bare helst møde naboerne uden hund første gang, så de ikke tror jeg er helt træls ;-)

 2. Var der ikke noget med du ikke ville købe the one medmindre man måtte have hund?

  • The CityGirl

   11. juni 2012 — 21:35

   Ja og nej – altså det optimale ville være, hvis man bare godt måtte have dyr. Alternativt at det virker som en forening som er normale i hovedet og ikke helt nazi agtige; ergo at man kan tale med dem.
   Og det virker denne som om, ud fra de papirer og referater jeg har fået. Den er også ret lille, så det er heller ikke så mange mennesker det handler om. Så jeg satser benhårdt på at ændre på det med husdyr-tilladelsen – med henvisning til, at hvis dyrene generer, så falder det jo ind under alle de andre generelle regler :-)

 3. kan du ikke bare udvikle en voldsom hoste, der dækker over hunderåben?
  tillykke med ny kæreste!

  • The CityGirl

   12. juni 2012 — 21:22

   Eller bare sige, hvis nogen spørger om jeg har hund, at min hoste bare lyder sådan? Eller vil min nye opgang så tro at jeg er spedalsk?

   Og tak – vi er meget lykkelige sammen :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑