The CityGirl

Så er det officielt!

Nu kan jeg ånde lettet op, og smide alle bekymringer ud af vinduet. Bekymringer om hvorvidt København ville tage mig tilbage.

Beviset kom med posten i dag: Det nye sygesikringsbevis, hvor det står sort på gult, at jeg bor i København. Det giver en vis tryghed, og bringer jo også balancen tilbage i universet.

Så det har jeg fejret ved at gøre den halve Wegner til en hel Wegner, og hentet skamlen hos verdens bedste møbelsnedker (hedder de det?).

20120615-154153.jpgJeg er SÅ meget fan af hende! Det er jo sådanne mennesker der redder os andre. Hvad hjælper det at hele ens Facebook liste er overbefolket med humanistiske skrivertyper og kommunikationsmennesker? De kan jo ikke fikse ting. Men det kan hun, og hun er nu mit  officielt mit yndlingsmenneske.

Categories: københavn

Preben goes IKEA » « Hverdagstanke #14

2 Comments

  1. Hey, hov, det var da en af kommunikationstyperne, der kendte møbelsnedkeren!

    • The CityGirl

      16. juni 2012 — 14:31

      Det er rigtig! Dårligt formuleret fra min side! Og er MEGET glad for at jeg kender én kommunikationstype, som har et brugbart netværk, som vi andre håbløse kommunikationstyper kan nasse os ind på :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑