The CityGirl

Og Gud sagde: “Lad der blive net!”

En ting er hvad vi gjorde før Internettet – det ved ingen vel? For der findes jo ikke nogen log på det. Men hvordan overlevede vi uden trådløst net?? Det ved jeg faktisk ikke.

Så da jeg flyttede ind i The One blev jeg slemt skuffet over, at det eneste jeg fik, var et stik i væggen – og så måtte jeg selv sørge for resten. Det havde jeg ikke prøvet før. Trådløst er sgu da default!

Nå, men jeg fik købt en router og gik i gang med at sætte det op. Det så nemt ud. Jeg gjorde som der stod. Der skete ikke en skid. Jeg prøvede flere gange. Der skete stadig ikke noget. Så jeg konkluderede, at jeg måtte ringe til udbyderen og få dem til at hjælpe mig, når jeg engang havde tid.

Lige inden jeg skulle til at ringe før, gav jeg det lige et sidste skud. For jeg gad bare ikke at blive guidet igennem og gøre nøjagtig det samme, og så virker det. Og så virkede det pludselig helt af sig selv! Åbenbart skulle routeren lige bruge et par dage på at falde til. Jeg ved det ikke.
Jeg ved bare at trådløst internet rocks!

Categories: internet

Don & alle de andre rødder » « Det begynder at ligne noget…

2 Comments

 1. Man overlever med en 10m lang ledning fra stik til sofa…I know…har nemlig en arbejdsgiver som er så bange for trådløst og hackere og…alt…at jeg nogle gange skal arbejde på “fastnet” når jeg arbejder hjemme. Jesus! Og jeg laver altså ikke atombomber eller noget…excelsheet med makro, det er mig!

  • The CityGirl

   7. juni 2012 — 12:02

   Ja, det har også været løsningen indtil nu. Var svært glad da jeg fandt den ledning; aner ikke hvor jeg har den fra!

   Men altså lidt sjovt at din chef kræver at du arbejder via kabel :-D Hvor gammel er han? 234? ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑