The CityGirl

Hverdagspoesi I

“Jeg synes bare det skal være noget mere personligt. I stedet for at kravle op af en stige. Du ved. Det er jo mine følelser vi taler om!”

(Samtale mellem to unge fyre på vej hjem fra værtshus. Overhørt på Nørrebro under sen aftentur med UndercoverDog.)

Categories: hverdagspoesi

Det virkede ikke » « Sofa blues

5 Comments

 1. Åh hvor smukt og dybt ;)

 2. Ej – det lyder som en smuk kærlighedshistorie. Noget med at kravle op ad en stige og synge/råbe (???) sin kærlighed ud til verden og sin udkårende foran hendes vindue. Spændende hvad han så finder på…for jeg kan da godt se at det med stigen er virkelig ordinært. Happens every day…

  • The CityGirl

   2. juli 2012 — 19:51

   Tror du stigen er ment bogstavligt? Jeg tænkte, at den var mere i overført betydning… Men måske ungdommen nu til dags virkelig bruger stiger…

   • Ej – ved du hvad?!? Vi stopper her…for jeg kan godt huske engang at ha’ læst at det med at kravle op ad en stige eller gå op ad en trappe, ikk’?, det er drømmesymbol på sex og vejen til “the big O”…Shit – nu er jeg forvirret. Tror jeg holder fast i billedet af at den unge mand vil kravle op ad stigen rent bogstaveligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑