The CityGirl

Helt op! – og helt ned

Klokken 19.25, mens jeg sad med munden fuld af risotto, ringede en ualmindelig flink fyr, og sagde at han kom med min reol indenfor et kvarter.
Så jeg skyndte mig at få risen ud af bøjlen, og gjorde klar til fremmed mand i lejlighed. Der var blandt andet lige at bjerg af sko i entreen, som skulle elimineres.

Men et kvarter er lang tid at sidde og stirre på sin nylavede risotto, så jeg spiste altså lidt videre. Og midt i en mundfuld ringede det på døren. Jeg buzzede ham ind, og op af trappen kom en nydelig, nogle vil nok sige lækker, ung mand og afleverede min længe ventede reol.

Og vi havde da også lige et akavet øjeblik, hvor jeg stod og prøvede at få ris ud af bøjlen helt diskret, mens han kastede et blik ned på mine bare, hævede tæer, kiggede op og smilede mens han sagde “Den er lidt tung, så pas på du ikke får den ned over tæerne”.

Jeg slog det akavede øjeblik ud af hovedet – intet skulle ødelægge mit øjeblik med min nye reol! Altså udover reolen selv. Jeg må indrømme, at det nu står 1-0 til IKEA hvad angår samlevejledning og evnen til at ville samles.

Fuck, en lorte reol! Bevares, den er pæn og alt det der. Men Bolia når bare ikke IKEA til sokkeholderne hvad angår pædagogik og generel logik. Jeg fattede hat af samlevejledningen, og måtte læse den fem gange før jeg mente, at jeg muligvis vidste hvad jeg lavede.

Nu ved jeg, at jeg ikke vidste hvad jeg lavede. Nu ved jeg, at jeg muligvis har samlet den forkert. For det virker bare ikke rigtig. Omvendt kan jeg bare ikke gennemskue hvad jeg ellers skulle have gjort.

Hvis lækker delivery-guy også er ham der kommer med sofaen i næste uge, så må han altså lige fikse lorte reolen. Jeg skal nok lade være med at spise risotto den dag.

Categories: gør-det-selv

What is wrong with you?! » « Hverdagstanke #15

3 Comments

  1. Hahaha – Miranda-moment! Men hvordan forkert samlet? Alt for mange skruer tilovers? Triller ting ud af hylderne?

    • The CityGirl

      20. juni 2012 — 23:13

      De der midter/skille-ting sidder bare ikke rigtig. Faktisk overhovedet. Så jeg tror det er noget med at jeg skal bytte om på to af de tværgående hylder, vende dem om og så passer det måske. Men når jeg står og ser på det, så virker det heller ikke som om det vil passe helt… Så de der midter/skille-ting er rimelig flagrende pt… Plus at jeg mangler at finde plads til to – og ja, der er lidt skruer tilovers… Men den er helt stabil! Så nu har jeg fyret en masse bøger over i den, og så må vi se om jeg nogensinde kan tage mig sammen til at samle den om…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑