The CityGirl

Næsten ligesom at have en slave!

Da jeg boede oppe i Fucking Ingenting havde jeg opvaskemaskine. Hvilket jeg stod fniste af hver gang jeg skulle sætte den igang – for det er jo fjollet. Fjollet at bruge en stor maskine til at vaske lidt små opvask op i.

Men deroppe var jeg faktisk nødt til det, for kloakken var jo stoppet – og at vaske op i hånden var derfor bare ulækkert. Så jeg brugte maskinen, og smed lidt ekstra skåle og fade ind efter behov, når jeg forsøgte at fylde den op. De trængte jo sikkert.

Nu har jeg opvaskemaskine igen – for den fulgte ligesom med The One. Og selvom jeg altid har sagt, at jeg hellere vil have en vaskemaskine end opvaskemaskine, så er jeg altså begyndt at blive ret glad for den der fætter.

Jeg mener, det tager jo to sekunder at “tage opvasken”. Og jeg kan jo bare gøre mig lidt mere umage, og bruge lidt flere glas og tallerkener i løbet af dagen, så den kan fyldes hurtigere op.
Men det er et skråplan. Det er komplet åndssvagt at have en opvaskemaskine når man kun er mig. Men det er rart. Det er jo næsten ligesom at have en slave!

Så nu håber jeg virkelig at det der vaske-halløj nede i kælderen fungerer lige så godt IRL som det er blevet beskrevet. For ellers var den oprindelige plan jo at smide opvaskeren ud og installere en vaskemaskine i stedet. Og allerede efter to uger, kan jeg godt se, at det vil blive svært for mig at blive skilt fra min slave. Vi har jo sådan et smukt forhold.

Categories: agurketid

Det Store Skybrud » « Preben goes IKEA

4 Comments

 1. Jeg synes ikke det er så åndsvagt at have en opvaskemaskine når man kun er sig selv. Jeg har en lille bordmodel som snildt kan fyldes en gang om dagen. Havde jeg ikke den, ville jeg kun få vasket op ca. hver 2. uge (bvadr)

  • The CityGirl

   18. juni 2012 — 21:38

   Ja, hvis bare det var en lille en, som den du har :-)
   Men det her er en normal, stor model – så det kræver lidt snilde at fylde den op hver anden/tredje dag. Men er allerede blevet god til at have et overforbrug af skærebrætter! Det er helt åndssvagt, men shit, det er skønt!

 2. Snak med en opvaskemaskine-sælger – han har ALLE de rigtige argumenter for hvorfor du skal have en opvaskemaskine på trods af dit ringe forbrug. Dét argument jeg husker bedst, var dét at alle(?) nyere maskiner har så’n noget smart aqua-system der “mærker efter” hvor beskidt vandet er, og når vandet ikke er beskidt længere (fordi servicet er rent), så stopper den – så vandforbruget skulle efter sigende være mindre(!) end ved almindelig håndopvask.
  Og ovenstående retfærdiggører også at starte en halvfuld maskine!
  Og bordmodeller skulle være ret frådsende både mht. strøm og vand – det er altså værd at undersøge! Er overbevist om, at jeg så et sted at man KUN skulle købe en smal opvaskemaskine (jaja, de der som er et tak mindre), hvis det var fordi man ikke havde plads nok – ellers ville det bedre kunne betale sig strøm- og vand-mæssigt med en full-size..
  Det’ ligesom kombinerede vaskemaskine-tørretumblere.. Not worth it, hvis du kan lide dine vand- og el-regninger som de er nu!
  (ja, jeg er i gang med at istandsætte lejlighed og skal derfor have nye hvidevarer.. har undersøgt åndssvagt meget!)

  • The CityGirl

   19. juni 2012 — 19:48

   Jeg tror på dig! ;-)
   Helt sikkert at den kan mærke hvornår vandet er rent, og er meeeeget mere økonomisk end at vaske tallerkenen af i hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑