The CityGirl

Den lille roma-tøs

Det der er så helt fantastisk at have en (undercover) hund derhjemme, er jo at man bliver modtaget som om man har været udsendt i Afganistan i to hundrede år. Hver gang.
Den der velkomstkomité VIP-hunden formår at stable på benene HVER dag, ALTID er simpelthen eminent. Og virkelig noget andre kan lære af!

Men det der så er lidt træls ved at have en (undercover) hund derhjemme, er at den jo forståelig nok er ved at tisse i bukserne, når man endelig kommer hjem efter arbejde – og  tydeligvis ikke har brugt de sidste otte timer på at øve sig i at bruge toilettet.

Så vi gik ud for at udforske vores nye lokalområde – og gik i Nørrebroparken. Ligesom alle de andre. Og der er ikke noget nyt i at hun er tindrende ligeglad med alle andre hunde – men hun har åbenbart udviklet en ny lille feature i programmet, hvor hun ser helt og aldeles bedårende ud, samtidig med at hun tigger hundekiks hos de andre hundeejere. Og ved hundeejer nr. tre begyndte det at blive pinligt. For jeg gider altså ikke være kendt som hende med den tiggende roma-hund!

20120612-213947.jpg

"Er du helt sikker på at du ikke har flere hundekiks i tasken? Tjek lige!"

Men hun var ikke til at stoppe. Ingen selvrealisering eller tanker omkring vores andres ry. Så selv da vi sad på Runddelen og ventede på sushi, forsøgte hun med roma-tricks på mig. Ærgerligt for hende, at roma-tricks preller lige så meget af på mig, som facerne på Strøget. Måske hun skulle få et job hos dem?

Categories: nørrebro

Hverdagstanke #13 » « Kølervæske? Hvad er det nu for noget?

6 Comments

 1. Velkommen til at bo tæt på Nørrebroparken – her er dejligt :)

  • The CityGirl

   12. juni 2012 — 23:24

   Ja, det er meget dejligt! :-)
   Så skal de bare lige få lettet røven og blive færdig med den der metro – det er jo absurd meget plads de skal bruge på det….

 2. Ha ha, ingen grund til ikke at øve sig. Det kan jo være, at en dag falder selv du for hendes våde hunde-øjne. Vær glad for, at hun er en hund og ikke et barn, der står og kigger længselsfuld efter de andre ungers slik, popcorn, is og diverse. Den slags findes, og DE er en belastning!

  • The CityGirl

   12. juni 2012 — 23:29

   Ja, jeg falder også for det nogle gange, må jeg indrømme… Og ja, sådan helt generelt er jeg glad for det ikke er et barn. Ville også være mærkeligt hvis min veninde og jeg havde et delebarn – uden at være lesbiske…
   Og det er da totalt akavet at have et barn der passiv-tigger! Må være mærkelige børn af mærkelige forældre…

 3. Var sushien god? Jeg har hørt varierende ting om det sted…

  • The CityGirl

   13. juni 2012 — 12:42

   Ja, den var ok. Det var første gang jeg prøvede det; havde fået det anbefalet. Det var ikke den bedste sushi jeg har fået, men den var helt fin :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑