The CityGirl

Den har jo ikke nogen ben!

Jeg var egentlig kommet frem til, at hvis jeg skulle have en hund selv, så skulle det være en gravhund. Eller først skulle det være en beagle, men da jeg fandt ud af at dem kræver en hel del motion, røg den ud af listen. Tydeligvis har der været andre i familien der sørgede for det, dengang jeg var barn og Molly levede…

Men så var der nogen der sagde, at gravhunde gør meget. Hvilket er træls.
Derfor tog jeg lige en overspringshandling på nettet, og testede hvilken hund jeg så skal have. Og så dukker dette op:


Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige! Den mangler jo halvdelen – af benene i hvert fald. Minimum.
Det er ikke fordi jeg skal have en Disney-version af en hund, men altså… den må gerne ligne bare noget lidt normalt. Og ikke være dværg-agtig. Og have mere end 2 cm lange ben. Kan den overhovedet gå?! Og må man gerne have hunde, som man konstant vil komme til at fnise lidt af? Er det dyremishandling? Eller er det ok, når hunden tydeligvis selv er ude om det.

Og selvom den alligevel hedder noget så sejt som Cardigan Welsh Corgi, så er jeg ikke sikker på at det kan kompensere for de manglende ben.

Categories: kæledyr

The Final Countdown » « Historien om Lille My & Undercover-Dog

20 Comments

 1. Man tør næsten ikke tage den test af frygt for hvilken tvivlsom race den vil foreslå. Jeg medgiver at proportionerne på den der er kikset en anelse ;)

  • The CityGirl

   26. juni 2012 — 23:25

   Nej, man sidder og hepper på racer man kender, og så får man stukket en hund uden ben i fjæset, som 94 % match! Det er lidt hårdt… ;-)

 2. Nej nej nej.. Køb nu for guds skyld en ordentlig størrelse – én man kan få øje på! Hul i om den så spiser lidt mere.. Lærer aldrig at fatte hvorfor folk køber de der små rotter med ekstremt udstående øjne – de er jo (helt objektivt) bare ikke ret kønne?!

  • The CityGirl

   26. juni 2012 — 23:27

   Hovhov! Meget grimt kan man sige om corgien, men den er altså en almindelig størrelse hund, kun en anelse mindre end en cockerspaniel (4-5 cm; har lige målt UndercoverDog).
   Så det er altså ikke en af de der små rotter, som du henviser til, som jo er ekstremt meget mindre end hunden uden ben ;-)

 3. Jeg synes du skal købe en Bearded Collie, alene fordi de ser sjove ud i stormvejr (;

  • The CityGirl

   27. juni 2012 — 10:46

   Hahaha! Jeg synes det er et eminent argument, og hvis ikke det er fordi jeg ikke vil have en langhåret hund, så havde jeg købt en på stedet! ;-)

 4. Altså – jeg kan faktisk godt li’ corgi’en. Den er altid glad! (i hvert fald de 2-3 stykker som jeg render ind i…), men jeg vil ikke selv vælge den – netop pga. de korte ben (undskyld, corgi…og hvis jeg fik dig, så skulle du hedde Manfred eller sådan noget…mer’ undskyld!). Men jeg tør ikke tage testen – for har allerede en dejlig old english sheepdog (som får bred midterskilning i blæst, yes!) og hvad nu hvis det ikke er den…hva’ så?!!!?! (leger dog med tanken om en newf en dag…).

  • The CityGirl

   27. juni 2012 — 10:47

   Ja, man skal nok ikke tage testen mens der er en anden hund tilstede. Havde også dårlig samvittighed overfor UndercoverDog, som lå under bordet mens det stod på…

   Og du har ret i, at en corgi skal hedde Manfred eller noget i den dur. Måske Preben? Preben er sådan et godt allround navn!

 5. Hvad sker der, hvis den hund vælter?

 6. LOL!!! Du må gerne maile mig hvis det er. Jeg har en chihuahua og en…. Welsh corgi cardigan!!! Han er 4 mdr nu og supersød!!! Så hvis du vil se det er en rigtig hund må du gerne hilse på ham. Min er dog hvid og fawn farvet.. En slags lysbrun/rød farve :-) min chi er på 4 år og hun tror hun er verdens største.. Tsk tsk

  • The CityGirl

   27. juni 2012 — 22:15

   Sejt! Jeg smider dig nok en mail en af dagene, for jeg har jo tænkt på, at jeg gerne lige vil se sådan en corgi IRL – og det er ikke nogen man ser som sådan i gadebilledet.
   Så det er super at du har meldt dig på banen! ;-)

 7. Men det er jo derfor man bare skal lade skæbnen råde og i stedet kaste sig over noget adoption i stedet.
  Mit hundedyr er af den fine race “græsk gadehund” – en meget nem måde at undgå valget omkring en race.
  Men ok – hun har også i dén grad udseendet med sig og det hjælper jo gevaldigt.

  • The CityGirl

   29. juni 2012 — 14:37

   True. Men det er også bare besværligt at få en hund fragtet hjem fra et andet land. Og dyrt. Har jeg hørt….

 8. Okay, jeg ved cirka ret præcist, hvilke svar du har givet! Endnu en grund til slet ikke at anskaffe mig en hund.

  • The CityGirl

   3. juli 2012 — 19:32

   Okay, dét vil jeg meget gerne have uddybet? At du ud fra, at du ikke kender mig og at jeg har taget en overfladisk test bedømmer at jeg ikke skal have en hund.

   • No-no, jeg har taget den samme test, ramte samme resultat og skal absolut ikke ha’ hund. Slet ikke med det resultat ;-D

    • The CityGirl

     3. juli 2012 — 21:40

     Ahh ok – du havde jo også skrevet “mig”. Beklager at jeg for i blækhuset på den sure og trætte måde, uden at have nærlæst!

     Men er du sikker? Den der corgi er begyndt at vokse på mig ;-)

 9. Jeg er helt sikker. Så længe hunde skal luftes skal jeg ikke have hund. Men måtte jo se hvilken hund, jeg endte med. Kunne finde på at vælge den der fordi den er så spektakulært grim – men den skal stadig luftes…

  • The CityGirl

   3. juli 2012 — 22:09

   Jeg ved godt det måske er sært, at det her kommer fra mig, men det er faktisk meget rart at lufte hund. At have et break i dagen. Selvfølgelig er der nogle ture der er mega træls. Men det er jo også træls at skulle gå i Netto. Men det er sgu meget rart at blive tvunget ud det meste af tiden :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑