The CityGirl

Välkommen in Don Draper!

Jeg havde egentlig tænkt mig at vente pænt med at pakke ud til om to uger i The One. Det er jo dumt at samle og sætte ting op i Fucking Ingenting, når nu de ikke skal bo her.

Men jeg elsker legetøj. Altså teknik og gadgets. Og jeg kan ikke holde mig i ro før jeg har flået pakken op, krammet teknikken (eller aet den respektfuldt) og gået amok i en autistisk rus, hvor jeg skal sætte puslespillet sammen.

Så det blev jeg også nødt til at gøre i dag med fra indkøbet Hifi Klubben. Fem minutter tog det for min Libratone at blive min Don Draper – for den skulle navngives i systemet, og eftersom Don Draper havde været afgørende for valg af farve (“Don ville vælge grå”), måtte den jo hedde det.

Og det spiller maks! Også på den høje måde. Det er fucking fedt og fantastisk lækkert – som Veronica Maggio synger: “Oooh, ooh sång på sång / Det ekar över hela staden”

20120520-002028.jpg

Jeg kan vist godt konkludere, at Fucking Ingenting er det mest velekviperede sommerhus heroppe lige nu teknik-mæssigt. – med alt i Apple familien, og nu en Don Draper. Og jeg glæder mig som et lille barn, til at proppe Miss Marilyn med det hele og køre det ind til The One.

20120520-002202.jpgOg som bonusinfo: Man bliver lige verdens bedste moster, når man forærer mini-niece en papkasse, som er lige præcis størrelse mini-niece. Det er ren win-win for alle!

20120520-002114.jpg

Categories: gør-det-selv

RIP Preben » « Den rene forbrugsfest

6 Comments

 1. OK, som om jeg ikke var overbevist om, at jeg har brug for nyt lyd-legetøj, så kalder du den Don Draper – solgt!

 2. Åh gud! Nu bliver jeg helt bekymret for indbrud. Pas på deroppe i ingenting!

 3. Klart det klæder Fucking Ingenting at blive draperet. Får nu endnu mere lyst til at give min stue samme tur.

  • The CityGirl

   23. maj 2012 — 19:26

   Kan varmt anbefale det – også selvom lyden faldt ud i dag. Men jeg er overbevist om, at det var fordi jeg forsøgte at spille ude i haven, som er længst væk fra routeren (den går jo over wifi), og det lidt har sit eget liv heroppe. Når jeg flytter ind i The One tror jeg slet ikke der vil være sådanne problemer! Der var heller ikke de problemer da jeg bare holdt mig indendøre ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑