So when the cat has got your tongue there’s no need for dismay!
Just summon up this word and then you’ve got a lot to say!

Ved nærmere eftertanke, så er jeg kommet frem til, at det nok ikke er så meget Hakkebakkeskoven som jeg bor i, men nærmere bare én lang Disney film, hvor fuglene synger og danser rundt udenfor, hvor rådyrene græsser bag jordvolden (når jeg ikke lige er ved at køre dem ned) og hvor Preben er min bedste ven. Hvor musene piler rundt ude i brændestakken (når jeg ikke lige kører dem ned) og hvor vipstjertene hopper rundt i bislaget og synger ind i stuen.


Det kunne være Sne-fucking-hvide, men heldigvis (!) er der ingen dværge i huset, så den er udelukket. Askepot er det vist heller ikke, da der ikke er nogle onde stedsøstre der råber af mig, og et bal jeg skal nå til.


Jeg ved ikke hvilken Disney film det er, måske er det bare dem alle samlet under ét tag. Og hvis det er tilfældet, så vil jeg gerne bestille Archimedes:Og de der pingviner fra Mary Poppins vil også være rare at have til at servere kaffe ude på terrassen (Men Bert må gerne blive hjemme; han er lidt træls):Så det er bare supercalifragilisticexpialidocious. For det er jo det eneste man kan sige til det her.