The CityGirl

Stikordet er Gasflaske

I går, lige midt i det smeltede smør på panden, forsvandt gassen. Bare sådan. For det er jo det det kan gøre heroppe. Heroppe, hvor man selv skal skifte gasflasker.

Så jeg ringede til min far – mest for at vide om jeg kunne gøre noget forkert og komme til at sprænge huset i luften.
Det kunne jeg ikke, men det var svært. Skulle det vise sig. Eller snarere hårdt. For det var ikke nok at bruge almindelig hård vold. Der skulle seriøs vold og råben af ukvemsord til.

Og mens jeg stod ude i haven og baksede med gasflasker og råbte af dem, nåede jeg punktet. Det kan godt være, at jeg kan klappe mig selv på skulderen fordi jeg, udover min far, åbenbart er den eneste i familien, der kan finde ud af at skifte gasflaske.
Men nu vil jeg ikke mere!

Jeg vil hjem til København! Jeg gider ikke bo sammen med en mår, med rådyr, fasaner og ræve on the side. Jeg gider ikke skulle stå og kæmpe med gasflasker midt i maden og jeg gider ikke kæmpe med lorte kakkelovnen mere.

Jeg vil hjem til stenbroen, hvor der altid er en 7Eleven på hjørnet. Hvor blandingsbatterier er standard og hvor jeg kan falde i søvn på en rigtig sofa. Så giv mig nu en fucking lejlighed på Nørrebro! For jeg vil hjem. Nu.

Categories: countrygirl

Og du skal hedde Preben! » « Fucking Hakkebakkeskoven

4 Comments

  1. Hvad skete der med den gode? Fik vi den ikke?

  2. Hvis jeg havde en så fik du den. Det lyder som om du har fået mere end rigeligt natur for denne gang! :-)

    • The CityGirl

      1. maj 2012 — 17:35

      Tak Malene, du er sgu sød! :-) For ja! Har fået sat så rigeligt ind på natur-kontoen nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑