The CityGirl

Stalker-stir på stranden

Jeg stod nede på stranden og stenede her til aften. For jeg var så træt, at jeg ikke orkede at gå længere, og dermed måtte VIP-hunden (som nu ligner en kæk Ida Auken, med praktisk korthårsfrisure, efter længe ventet tur hundefrisøren), altså selv stå for turen. Jeg kunne lige mande mig op til at smide pinde i vandet. Så det var det vi gjorde. Ida Auken mere dedikeret end jeg.

20120521-210512.jpg
For der var heldigvis ikke andre mennesker end os dernede. Troede jeg. For pludselig kom to ungersvende spankulerende hen ad stranden, og jeg nikkede og smilede, som man jo gør.

Og så plejer der jo ikke at være mere. Jeg satte mig ned i sandet, mens Ida løb omkring og underholdt sig selv. Men da jeg pludselig så til den ene side, så sad de fandme også nede i sandet ikke særlig langt fra os – og iagttog os. Det var så lige der VIP-hunden skulle skide, og jeg jo så skulle samle op efter hende.

Vi kastede lidt flere pinde i vandet, og hentede dem – og det er så her det begyndte at blive akavet. For selvom jeg var træt, så kunne jeg godt have siddet længe nede på stranden og kastet et par pinde i vandet. Jeg gider bare ikke gøre det med publikum!

Så jeg stoppede legen, og fik slæbt Ida med mig – og mens vi forcerede sten og klitter, blev vi nøje iagttaget. Lidt på den der måde, hvor de skulle se hvilken retning vi boede i.

Hvis man er interesseret, så skal man ikke sidde og stalker-stirre – så kan man da hilse eller noget. Og pænt få et afslag fordi man er iført hvid hørbuks. Sværere er det jo ikke.

Categories: scor

Den hellige fasan? » « RIP Preben

2 Comments

  1. Hvid hørbuks – det lyder godt nok også creepy….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑