The CityGirl

Paint it black

Fire dage! Fire fucking dage. Så er jeg hjemme igen. Og jeg er HELT klar. Jeg tror sjældent nogen er SÅ klar til at flytte som jeg er. Fornemmer også at folk omkring mig begynder at være trætte af min nedtælling og mine glædesstrålende udbrud som “På fredag!!!” og “Om fire dage ved denne tid…!” eller slet og ret bare “Uh!”.

Vintage bordet har fået sidste omgang maling, for som man siger: I see an IKEA table and I wanted it painted black!

20120528-230507.jpg

Jeg har kørt “hjem” til Fucking Ingenting for sidste gang – for når jeg kører ind torsdag morgen, er det for good. Jeg overnatter i forstæderne og flytter helt hjem til København fredag.

20120528-230547.jpgSå det er sidste gang jeg er kommet hjem til dette – og hvor idyllisk det end ser ud, og uanset hvor mange romantiske forestillinger folk kan have om at bo i et sommerhus, så kan jeg godt skrive under på, at det er helt igennem røvsygt at bo her på den permanente måde.

20120528-230623.jpg

Categories: countrygirl

Hverdagstanke #12 » « Kære P3

4 Comments

 1. Om 4 dage flytter jeg også hjem. Ahmen – jeg har totalt optur over 1. juni!! Det er ren re-birth!
  Et spørgsmål melder sig: hvem slår græsset deroppe? (for det er da en vældig pæn græsplæne!)

  • The CityGirl

   29. maj 2012 — 09:58

   1. juni må bare være årets bedste dag! :-)

   Og det er min far der står for græsslåning – dog er billedet taget hjemme hos dem. Men det er også ham der står for det heroppe.

 2. Held og lykke tilbage på stenbroen. Det bliver godt for dig at komme hjem igen.

  Og hvad sker der så lige for at man i umindelige tider følger med i din blog, og nu kommer der så endelig et ordentligt billede, og så er du fandme også gudesmuk – udover at du skriver fantastisk? Den havde man alligevel ikke set komme…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑