The CityGirl

Outet som hjemløs teenager

Jeg blev outet i går hjemme hos mine forældre. For jeg er jo utrolig meget hjemme hos de gamle for tiden grundet min hjemløse tilstand. For dels bor de behageligt lige på vejen mellem København og Fucking Ingenting, dels er der altid mad – og så bare det faktum, at jeg jo går all in på alt det sociale selskab jeg kan få i de her tider.

Så efter en meget impulsiv date med Miss Cool fredag aften, hvor jeg havde hugget en flaske Chablis hjemme hos de gamle (det der med at shoppe alkohol hos forældrene går ALDRIG af mode!) og fundet en flaske af mine egne bobler i kælderen, var jeg lidt mat i koderne i går.

For det virkede som en rigtig god idé at drikke bobler med 23 karat guld i. Og det var da også sjovt – og man må jo gerne fejre lidt delmål, så længe man ikke jinxer de rigtige mål. Så det gjorde vi.

Jeg efterlod Miss Cool i sengen; guldet havde tydeligvis taget hårdere på hende. Og så kørte jeg ud til de gamle. Og fik serveret frokost. Akkurat samtidig med at naboen kom forbi for at låne noget sytråd (som man jo gør derude…).

Og det er ikke fordi jeg ikke kan lide naboen, men det var bare en lille smule pinligt at sidde inde i stuen, krøbet helt sammen i lænestolen i tøjet fra dagen før, som lugtede miskendelig meget af to milliarder smøger, iført ingen makeup og så kommer ens far ind med nogle rugbrødsmadder. Hvilket jo også blev bemærket og kvitteret med “Nårh, så kan man lige kommer hjem og få rugbrødsmadder hos mor og far!”.

Der ville det bare have været rart hvis min far lige havde ventet med at servere rugbrødsmadderne til naboen var gået. For ingen har jo lyst til at blive outet som den hjemløse teenager. Vi behøver jo ikke tale om det, når vi allesammen ved det!

 

Categories: weekend

Dyre-hade-liste #1 » « I virkeligheden er jeg ved at blive sindssyg

3 Comments

  1. Ah, ville sq ønske, jeg kunne få rugbrødsmadder hos de gamle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑