The CityGirl

I virkeligheden er jeg ved at blive sindssyg

I snart halvanden uge har jeg holdt vejret. Eller i hvert fald har jeg ikke rigtig sovet. Det bliver til sådan noget narkoleptisk noget, når jeg endelig går om kuld, og hjernen ikke kan køre flere omdrejninger om lejligheden. The One.

Hele tiden er der udskydelser, og hele tiden sker der ikke en skid. Bankfrister og forbehold rykkes. Frister for vurderinger skubbes. Og jeg har konstant lyst til at råbe ind i hovedet på nogen ansvarlige, at nu må de tage sig sammen. For jeg kan ikke det her. Jeg har i forvejen nul tålmodighed, og det her er jo bare at skubbe mig udover kanten.

Vurderingsrapporten skulle være kommet i mandags. Senest. Den kom ikke. Jeg sendte hysteriske mails til de voksne mennesker; bankrådgiver og ejendomsmægler, men lige lidt hjalp det.

Men i dag kom den så. Den der fucking vurderingsrapport er endelig kommet! Halle-fucking-lujah! Altså hallelujah for dette lille skridt. For nu mangler jeg bare at banken siger endeligt ok. De har lovet at gøre det senest tirsdag kl. 14.

I mellemtiden er jeg den der er ved at blive sindssyg. Hvis ikke jeg allerede er blevet det.

Categories: boligjagt

Outet som hjemløs teenager » « Mit liv som utro

2 Comments

  1. Ahhh…prøv at høre her! Dine læsere…os…vi sidder altså også kanten og holder vejret. De voksne dér – de holder jo hele nationen hen…!! Kom. Nu.

    • The CityGirl

      13. maj 2012 — 14:21

      Det varmer sgu at der er andre der er hænger lige så meget på kanten af sindssygen som mig! Tak :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑