The CityGirl

Er det det de kalder funkis?

Jeg var hjemme hos de gamle i går – og af at være et rimelig low key besøg, som mestendels bestod af at nasse et måltid mad og lige holde pause undervejs i rejsen til Fucking Ingenting, må jeg sige, at jeg gik derfra med en ret god gevinst!

For udover at få en portion hjemmelavet lasagne med hjem, så fik jeg også lige scoret deres gamle spisebord som langtidslån og som jeg gerne må male, et 1950’er bakkebord fra min mormor og en 1930’er lysekrone/lampe-ish fra min farmor. I det man kalder funkis.

Og som om det ikke var nok, så proklamerede min far, at han gerne ville give en ny sofa, som resten af den fødselsdagsgave de skylder – og så må resten være housewarming. 31 er jo også en meget rund alder, som bestemt fortjener at blive begavet i så stor stil…!
Det lettede virkelig på budgettet – plus at jeg så slipper for at skulle stjæle den Wegner hvilestol/briks/whatever der står heroppe i sommerhuset, som jeg ellers havde luret lidt på. Det er jo altid bedst for familiefreden at man undlader at stjæle fra hinanden.

Så nu mangler jeg seriøst bare en lejlighed. Nærmere bestemt The One. Kom nuuuuu! med den vurdering. Og fortæl mig, at det er min! Alt er jo klappet og klart. Og med funkis.

Categories: boligjagt

Fucking Frederiksberg XXIX: Two wrongs make a right? » « Supercalifragilisticexpialidocious

4 Comments

  1. Også mig! Altså krydser! Uhhh, glæder mig SÅ meget til at se den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑