The CityGirl

At Last!

The One er min! MIIIIN! Banken har for kort tid siden sagt fino bambino og alt er i skønneste orden.
Og jeg kommer hjem. Hjem til Nørrebro og København.

Ikke mere Hakkebakkeskov (seneste medlem i familien er nu en gøg…). Ikke mere lorte kakkelovn. Ikke mere sofaløst liv (når jeg lige får bestilt en ny sofa…). Ikke mere mangel på blandingsbatterier. Ikke mere natur.

Jeg skal hjem. Hjem til stenbroen og bilosen, hjem til 7Eleven og sushi. Hjem til der, hvor der kun er 10 minutter til alting på cykel, og ikke en time i bil.

Hvis ikke det var fordi jeg var så træt, fordi jeg lå og så Melrose Place hele natten (er jeg den eneste der missede den serie dengang? Den er jo fabelagtig – dårlig!), så kunne jeg tude af lykke lige nu!

Categories: boligjagt

Og så må man kun ryge pibe! » « Dyre-hade-liste #1

14 Comments

 1. Wuuhuuuu :D danser en lille sejrsdans for dig!

 2. Yay! Stenbroen står klar med åbne arme.
  Og nej, jeg så heller ikke MP Dengang. Da alle andre så det. Alene af den årsag at vi kun havde Dr1 og Tv2… suk. Det kan godt være min farmor skulle spadsere 14 km i modvind hver vej for at komme i skole, men vi andre havde altså også vores at slås med…

  • The CityGirl

   14. maj 2012 — 20:32

   Godt at høre at Stenbroen også glæder sig til jeg kommer ;-)
   Og det der slår jo al den snak om at gå i regnvejr/snevejr/mørke/modvind for at komme i skole! Man kan jo ikke gå til MP! Uanset skod vejr…

 3. Huh, hvor godt – øhm, bare nu Preben ikke kommer til at savne dig.

  • The CityGirl

   14. maj 2012 — 23:39

   Shhh! Jeg har ikke sagt noget til Preben endnu. Mest fordi jeg ikke har set (hørt) ham de sidste to dage. Enten er der krise i forholdet, eller også er han død. Jeg er faktisk lidt bekymret for ham – og lidt nervøs for hvordan han vil tage nyhederne. Altså hvis han er i live….

 4. Jeg havde en kæreste for hvem en perfekt aften var Beverly kl. 20 og Melrose l. 21 – på hver sin kanal som jeg husker det. Melroce vandt i den sammenligning. I dag ville jeg ikke kunne holde den ud – heller ikke Beverly (eller kæresten).

  og TILLYKKE!

  • The CityGirl

   14. maj 2012 — 23:41

   Det ville også være et hårdt forhold at være tvangsindlagt til BÅDE Beverly og Melrose – det ville jeg heller ikke have holdt ud!

   Og tak! :-)

 5. Tillykke!!! Håber at de andre derhjemme i reservatet tager pænt imod dig når du vender retur fra det store “udland”…
  Jeg kan følge dig. 1. juni vender vi hjem til 2100-reservatet efter 9 måneder (fucking lange måneder!) på Ama’r. Jeg glæder mig. Som jeg skal på ferie glæde-agtigt-måden…Hjem-hjem-hjem…

 6. Wuhuw! Tillykke! Glæder mig til at se…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑