The CityGirl

Ups! II [WTF?!]

Nåmen, så ringede min bankrådgiver lige før. Lige da jeg havde lukket computeren ned, iført mig gummistøvler og vinterjakke for at gå tur med Kai Løvring.

Jeg havde ikke lige fået svaret på hendes mail igår, for når folk ikke skriver gode ting til mig, og jeg skal ligge og køre det halve Danmark rundt med nye stramme buer i kæften og Kai Løvring på slæb, så er det ikke lige det første jeg gider, når jeg kommer ind ad døren, efter at have været ved at nedlægge et rådyr i nattens mulm og mørke.

Og hvad var der at svare? Hun havde jo teknisk set sagt nej, så der var jo ikke noget at diskutere. Jeg har jo aftalt med mig selv, at jeg gør som hun siger, for hun er den voksne i denne her relation – og på en sær måde, så skal vi jo købe lejlighed sammen.

Men så ringede hun. For at høre hvad der videre var sket. Og så sludrede vi lidt. Og så sagde hun, at hun gerne ville bakke mig op i det bud jeg havde afgivet, for hun havde jo bare sagt nej ud fra det jeg selv havde sagt, jeg gerne ville have som rådighedsbeløb i sin tid. Lidt som om det var min egen skyld – hvilket jeg lod fare. Hun havde jo trods alt den store ja-hat på. Og begyndte også at fable om at jeg måske rendte ind i lønstigninger eller at jeg mødte en rig prins på en hvid hest.

Jeg nikkede og svarede samstemmende, var lidt forvirret, men ingen grund til at modsige hende. Så skyndte jeg mig at gå en tur med Kai Løvring, som var ved at tisse at bukserne, og skyndte mig hjem og for at sende en mail til ejendomsmægleren om at jeg gerne vil være med i opløbet alligevel. Altså hvis den ikke er solgt.

Categories: boligjagt

Pick me! Pick me! » « På tur med Kai Løvring

6 Comments

 1. Med så modstridende signaler skulle man tro den bankrådgiver er en mand!

 2. Njaj. Du lyder til at være en god investering for hende :-)

  Men har kun erfaring for, at det er mænd der er så dobbeltydige og uklare i mælet.

  Tror du hun er blevet kønsskiftet?

  • The CityGirl

   26. april 2012 — 21:47

   Sidst jeg så hende var hun utrolig meget kvinde, og hun lød også sådan i telefonen i går. Men jeg har jo faktisk ikke set hende i et par måneder, så det kan da godt være…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑