The CityGirl

Skat, dit fucking gøglersvin!

Her prøver man virkelig at være voksen og fornuftig og planlægge sine u-voksne og ufornuftige køb efter om der er penge på kontoen. Ergo ikke bare løber ud i en Apple-lykkerus og køber vildt og voldsomt ind. Troede jeg.

For jeg fik jo penge tilbage i skat. Troede jeg. Jeg havde været inde og tjekke. Endda op til flere gange, for at være helt sikker, inden jeg gik amok i Apple-lykkerus.
Og alt så ud til at være fino bambino! Der skulle komme ca. 9000 kroner ind (hvorfra ved jeg virkelig ikke, for sådan noget interesserer jeg mig ikke for).

Men så begyndte de der saldo-sms’er fra banken pludselig at være ret nederen, og jeg kunne virkelig ikke forstå det.
Jeg tænkte, at det nok var fordi Skat havde glemt at overføre, så jeg gik ind for at tjekke. Men de havde overført. Bare 7000 kroner mindre end de havde givet mig lovning på.

Så gik jeg ind på Skat for at tjekke tallene igen, og som om et latterligt gøglersvin havde svinget en gøgler-tryllestav henover mine tal, stod der pludselig 2000 der hvor der tidligere havde stået 9000. Det er bare ikke i orden! De kan jo ikke bare lave tallene om efter de har frigivet det hele og sagt at det er officielt! Så må man sgu da ikke bare hapse 7000 gode Apple-kroner fra folk!

Det er ikke fordi jeg er på røven som sådan, kun teknisk set, da jeg nu rager gevaldig meget rundt nede i kassekreditten. Og så er der jo ikke noget at sige til at min konto taber pusten og ligger og hiver efter vejret, som om jeg er ved at slå den ihjel. Og helt ironisk står der en halv million på en anden konto, som selvfølgelig er lukket. Stakkels lønkonto! Det er sidste gang jeg prøver at være voksen og fornuftig på den måde – så hellere bare gå amok i lykkerus på den helt overlagt måde, velvidende at pengene ikke er der.

Categories: økonomi

Hverdagstanke #6 » « I en verden af fastnet

2 Comments

 1. FÅÅÅÅÅÅRK!

  Kan de det?

  For så må jeg da hellere tjekke, hvordan landet egentlig ligger inden jeg begynder at stæse rundt i nye, bonus Miu Miu-stiletter.

  De kan fanme da også ødelægge en fest, før den overhovedet er begyndt, Møg-SKAT!

  • The CityGirl

   5. april 2012 — 09:39

   Jeg ved ikke om de kan det – jeg antager det… De kan jo alt?
   Men ja, du må hellere lige tjekke om det er ok (eller om det bare skal gøres med fuldt uansvarligt overlæg) at købe de Miu Miu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑