The CityGirl

Månedsdag

I denne weekend havde jeg månedsdag! En hel måned i et alt for fast forhold med Fucking Ingenting. Så det skulle selvfølgelig fejres. Derfor kom mine forældre på visit igår, hvilket egentlig var ret mærkeligt, eftersom det jo er deres hus – teknisk set.

Min far rensede afløbet i badeværelset, så jeg nu kan tage bad i mere end 30 sekunder uden at drukne huset (hurraaaa!), og konstaterede at afløbet i køkkenet ikke kunne fikses med simple fuskermetoder – akkurat som jeg havde sagt. Så nu skal vi have fat i noget kloak service. Jeg glæder mig næsten; så sker der jo noget heroppe!

Og mens min far legede handy mand inde i huset, havde min mor og jeg været i Rema 1000 og købe planter – og så skulle der plantes!

20120429-201711.jpg

Tragisk nok havde jeg virkelig glædet mig til ‘Store Plantedag’ med min mor – men sådan går det jo, når man hver dag sidder og stirrer ud på en trist terrasse, hvor man tænker “Hvis der nu bare lige blev smidt nogle blomster hist og pist, fejet lidt og solen så kom frem, så vil det jo være brand hyggeligt!”

20120429-201736.jpg

20120429-201838.jpg

Og min mor var også helt med på idéen – lige indtil det gik op for hende, at jeg havde tænkt mig at køre totalt rock’n’roll stil, og være fuldstændig rustik og laissez faire og sætte ikke bare forskellige slags blomster sammen, men også i mange forskellige farver! Sådan har vi jo aldrig gjort. Faktisk har der altid kun været hvide pelargonier.

Så jeg har muligvis traumatiseret min mor – men hun var tapper og kunne godt se, at det muligvis godt kunne komme til at se pænt ud.

Mens min mor og jeg plantede planter (eller mest min mor – jeg stod primært bare ved siden af), sad min far inde i stuen og hang ud med Ulla Terkelsen (aka. han læste i min bog om Ulla T. som nærmest er den eneste bog jeg har fået med i denne mærkelige flytning…). Og da det blev spisetid, var det på en underlig måde blevet til at det var mig der skulle lave mad, hvilket jeg faktisk ikke havde regnet med, da jeg havde spurgt. Det ville jo have været mest rigtigt at de havde lavet mad – men det var mig der endte i køkkenet.

Og for første gang lavede jeg moules helt selv! Normalt har jeg jo et køkkenhold bestående af Oraklet, Miss Cool og Biologen når denne ret laves, så det var også ganske grænseoverskridende at skulle lave det hele selv. Men det lykkes, i al beskedenhed, til UG med kryds og slange.

20120429-201908.jpg

Categories: countrygirl

Fucking Hakkebakkeskoven » « Hverdagstanke #10

4 Comments

 1. Jeg spiller på at det er den unge mand fra Brugsen, som til dagligt arbejder i kloakservicen (eller måske hans far…).

  • The CityGirl

   30. april 2012 — 10:11

   Tror du han har tid til det? Han skal jo også malke køerne…

   • Køerne er jo om morgen (mælken skal jo i køledisken!), så kloaken må være til frokost inden han skal i Brugsen og flirte…(sq egentlig et ret busy-busy liv…puha!).

    Hvor fik du forresten moules fra? Har man det deroppe?

    • The CityGirl

     30. april 2012 — 13:45

     Nå ja, så kan han selvfølgelig godt nå det hele. Shit, hvor har de meget tid heroppe!

     Moules fåes i Gilleleje – ligesom alt andet fisk… :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑