The CityGirl

I en verden af fastnet

Jeg føler næsten at jeg frivilligt har indlogeret mig i en Vikingeby i Lejre. Næsten.
Eller, i hvert fald synes  jeg, at jeg befinder mig i en helt anden verden heroppe i sommerlandet, hvor der i øvrigt ikke er meget sommer at komme efter.

Jeg tror mest det er fordi jeg er sat tilbage til tiden med fastnet telefon, og tiderne, hvor radiodækningen ikke var helt stabil.
For heroppe er mobilnettet så ringe, at min eneste stabile forbindelse ud er fastnettelefonen. Ligeledes er radiodækningen så ringe, at der er huller der hvor der er lidt for mange marker. Og så er der i øvrigt ikke noget tv-signal.
Verden ville kunne falde sammen udenfor matriklen og jeg ville ikke opdage en skid.

Det er lidt hårdt. Det er lidt svært. Og det er lidt skræmmende, for det er jo i sådanne situationer man sidder og kigger ud på terrassen i det der lortevejr og tænker “Når det begynder at blive lidt bedre vejr, så kunne man da godt lige køre forbi en planteskole og købe en røvfuld blomster. Det vil jo se rigtig pænt ud med nogle store krukker derude på terrassen!” – hvilket jo i mit tilfælde er tegn på, at noget ikke er helt godt.

Derfor har jeg nu fået lavet mig en safe zone herinde i huset, hvor der måske stadig står en fastnet i hjørnet, men til gengæld er stuen nu fyldt op med næsten alt hvad der står Apple på. Macbook, iPhone, Ipad – og sidste nye familiemedlem er Apple TV. Og efter en særdeles hård kamp i går aftes, fik jeg endelig kommunikeret Netflix og amerikansk IP adresse mellem comp og tv.

Jeg fik så også lige smadret en lampe i processen (undskyld, mor!), men altså, vi må jo alle ofre lidt for at jeg ikke dør af kedsomhed og planteskole heroppe i fastnet-verdenen.

Categories: countrygirl

Skat, dit fucking gøglersvin! » « Et godt sted at dø

11 Comments

  1. Men du har da både strøm og rindende vand ;-)

  2. Har du sprut? For det lyder nødvendigt

  3. Det kan man nu godt. Det er det jeg kalder en funktionspromille :-) Men måske ikke noget man skal sigte efter

  4. Jeg er også ret begejstret – det er på mange måder et nyttigt ord :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑