The CityGirl

Hverdagstanke #10

HVEM er de mennesker der køber en liter Carte D’Or og tror det er is – og at det er lækker is?!

Den eneste grund til at jeg æder det skidt, er fordi jeg har ondt i tænderne, og at jeg bor et sted, hvor der kun forhandles skod is, som jeg faktisk ikke engang vil karakterisere som is. De lokale købmænd/supermarkeder giver mig valget mellem Carte D’Or, Carte D’Or og en tredje rædsel som, tro det eller ej, virker værre end Carte D’Or.

Men der må jo være folk der køber det, æder det og tror det er lækkert – ellers ville de jo ikke være så store. For jeg tvivler på, at alle Carte D’Ors kunder er folk med ondt i tænderne pga. maks smæk på bøjlen.

Categories: Hverdagstanke

Månedsdag » « Hun havde fandme sat blomster i vinduet!

2 Comments

  1. Enig – der er endda nogle (også nogle i min egen familie, eller altså svigerfamilie) som mener det er en kvalitetsis!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑