The CityGirl

Godkendt!

Da jeg kom ind på Riget for at inspicere min lille nevø, lå han pænt og sov. Arhmen altså, han ved allerede bare hvordan han skal charmere sin børneforskrækkede faster!
Lidt efter vågnede han op, så vi kunne tjekke at lungefunktionen var i top, der var ti fingre og ti tæer – og han var slet ikke så mega baby, som jeg havde frygtet. Jeg mener, hvad skal man ellers tro, når man får at vide, at han vejer 4 kg og 53 cm lang??

Faster synes, han bare var ret fin, helt proportionel og slet ikke mega baby. Faktisk var han bare ganske sød, charmerende og beløjet, som man jo skal være når man kommer ud og facer verden. Han er bare helt godkendt!

Anderledes forholder det sig med de gamle, som endnu engang turer rundt i Polen med vennerne med timeshare-huset dernede (don’t ask, cos I don’t know why!).
For jeg havde jo lovet at sende billeder derned, og fik så at vide at jeg skulle sende til Jans telefon.

Således så gjort. Men åbenbart kan Jan (heller) ikke finde ud af det med MMS’er. Så nu er vi igang med at sende igen. Jeg forventer lidt, at vi skal igennem alle mobilnumrene dernede før det lykkes for dem. Eller før de opgiver helt. Måske er det noget vi skal gøre om formiddagen, inden rødvinen åbnes… De er i hvert fald ikke lige så godkendt som lille nevø!

Categories: familie

Hverdagstanke #9 » « Faster [Anna] in da house!

2 Comments

 1. Meget heldigt, at du kunne godkende nevøen, synes jeg. Men altså, hvad havde du forventet? 4 kg er ikke megastort og sumo-agtigt. 4 kg er kun stort, hvis man inden for de seneste 10 minutter har stået med en 3 kgs baby i favnen – og det er det jo de færreste af os, der har …

  • The CityGirl

   17. april 2012 — 11:56

   Ja, det var faktisk ret heldigt. Det ville nok have givet lidt dårlig stemning på Riget, hvis jeg ikke kunne godkende ham ;-)

   Og jeg ved ikke hvad jeg havde forventet! Os uden børn får jo bare stukket en masse tal ud, som vi ikke rigtig kan forholde os til, og så følger vi jo bare alle andre når de siger “Ja, hold da op! Det var godt nok stort!” – og så tænker man bare mega baby… Det faktisk ret svært at manøvrere i når man i virkeligheden INTET har at sammenligne med – og vi kan jo ikke huske præcis hvor små og store alle de andre børn har været… De er jo ret små i herre lang tid :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑