The CityGirl

Fucking Frederiksberg XXVIII: I fucking love you!

Man må tage hvad man kan få. Specielt i disse tider hvor jeg er landsat, og åbenbart ikke skulle bruge mere end en uge udenfor lands lov og ret, før jeg følte mig helt udenfor.

Så da jeg igår, efter endt fejring af ham den gamle, som jo altså officielt er gammel nu med hele 70 år (!) på bagen, hentede jeg Miss Cool i lufthavnen (seriøst, der er jo noget helt galt med den der Terminal 1. Altså på den logistiske og geografiske måde..) og så kørte vi hjem til hende på Fucking Frederiksberg. Det eneste cool sted på Fucking Frederiksberg. Og det eneste sted jeg gider befinde mig på Fucking Frederiksberg.

Og hence min landsathed, var jeg ekstatisk, også selvom man skal kende folk og hemmelige koder og næsten aflevere skumle ting for at bytte sig til at få en p-licens, så man kan holde lovligt. For der er jo 7Eleven og mennesker og fortove og cyklister og biler og liv!

Og selvom det var Fucking Frederiksberg og morgen, var jeg helt glad – faktisk på punktet hvor man næsten fløjter kækt, da jeg gik ned til bussen for at tage på arbejde. Og jeg blev sådan helt glad og varm indeni, da buschaufføren var københavnersur og kørte som en brækket arm. Jeg var bare hjemme igen – eller så tæt som jeg kan komme pt. Og så må man jo tage til takke med Fucking Frederiksberg.

Categories: frederiksberg

Ode til en joggingbuks » « Hverdagstanke #7

4 Comments

 1. Ja – by for mig er også at gå henover sådan en rist med varm (dårlig) luft nede fra et s-tog. Ahhh…

  Altså – hvad er der i vejen med Terminal 1?

  • The CityGirl

   11. april 2012 — 14:35

   Jeg ved det ikke… Men der er noget helt galt! Får aldrig parkeret særlig tæt på, selvom jeg tror jeg er tæt på. Lige gyldig hvor tæt man tror man parkerer, så er skal man altid vade en kilometer! Ca…

 2. Ja – OK – man skal holde på den dér korttidsparkering til 10.000 kr. i timen (eller 50…) og der er ikke ret mange pladser. Og jeg nægter at holde i kælderen (ved ikke hvorfor – p-kælder er bare uhyggelige!).
  Jeg har engang arbejdet i lufthavnen i deres finans – og de tjener bobsen på den terminal og SAS, så jeg tænker bare “penge” når jeg ser terminal 1. Og penge er praktisk…

  • The CityGirl

   12. april 2012 — 22:59

   Man kan også bare holde rimelig langt væk – det koster ingen penge! Men så skal man bare trave pænt langt…. Det er bare som om jeg aldrig kan finde indgangen…. Tror dog hver gang, at jeg nu holder det rigtige sted – så der er jo noget helt grundlæggende galt med geografien omkring den terminal! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑