The CityGirl

Faster [Anna] in da house!

Så skete det: Jeg blev faster igen – og denne gang til en lille dreng. Udover at drenge på en måde trækker væsentlig op i denne familie, som er ved at være overbefolket af piger, så er jeg nu officielt 50/50 henholdsvis moster og faster.

Men ‘faster’ er for mig stadig Faster Anna fra Matador, og når jeg bliver konfronteret med titlen, får jeg bare en ubændig trang til at replicere “Jeg så godt hvordan han klemte dig i dansen!” – og overvejer lidt at begynde at bruge hårnet.

Det ændrer dog ikke på, at jeg nu har en lille nevø, som efter sigende skulle have det fino bambino – men jeg tager lige selv ind og inspicerer imorgen. Det er vel det fastre er til for. Ligesom fastre skal bygge herre mange og store ridderborge og bilbaner – og generelt alt hvad der skal bygges!

Ligesom fastre også skal sørge for at han altid har et snappy comeback, når folk vil begynde at drille ham med at han blev født på 100 års dagen for Titanics forlis. Så skal han bare svare: “Nå! Men til gengæld deler jeg fødselsdag med Leonardo da Vinci og Kong Christian d. 5! Tag den!”
Og når de så siger: “Men du har også fødselsdag samme dag som Kim Il-Sung, ham den psykopatiske nordkoreanske diktator!”, så skal han bare svare: “Well, Kong Christian underskrev også Danske Lov på denne dag – og så bliver det bare ikke mere swag!” – altså hvis man stadig siger ‘swag’ til den tid….

Categories: familie

Godkendt! » « Øjenlæge-datter redder CityGirl

9 Comments

 1. Tillykke!
  Husk at det også er faster der skal lære ham at drikke sig fuld og så er faster Anna vist ude af hytten igen -:)

  • The CityGirl

   16. april 2012 — 09:25

   Tak – og tjek! Den skal jeg nok tage på mig; det er jo faktisk en af mine spidskompetencer at drikke mig fuld ;-)

 2. Stort tillykke. Jeg er sikker på man aldrig holder op med at sige swag! :-)
  Hvis det er fasters job at lære nevøer at drikke, så er der vist liiiiiige en lillebror jeg kender der trænger til at holde op med kun at producere niecer!!!
  Kh. Malene

  • The CityGirl

   16. april 2012 — 09:27

   Tak – og ja, jeg tror også på at swag er kommet for at blive :-D
   Men tror du ikke der er ligestilling på det område? Det regner jeg da med… Jeg påtager mig det fulde ansvar for at indføre børnene i drukkens ædle kunst, uanset køn!

 3. Tillykke!!! Yes – half-and-half moster/faster…cool…

  Du lyder som en ægte faster! Jeg har en faster på 64-65, som drikker sig fuld og vælter på cykel. Kan være total pinlig at høre på når hun fortæller den samme historie for 945. gang. Niver mig (min kæreste, vores 2 børn) i kinderne når hun ser mig (os). Bander. Ryger. Etc. Men – hun er en fantastisk faster og jeg vil aldrig bytte hende væk (kun når hun er fuld og niver…).

  Og der er altså nogle af mine veninder, som ikke vil være faster…fordi det er 2. rangs i forhold til moster…?! Så hellere tante end faster.
  Jeg stemmer for at faster gør come back!

  • The CityGirl

   16. april 2012 — 09:28

   Jeg stemmer også for at faster gør comeback! Specielt fordi jeg er så utrolig meget faster nu… For ellers har jeg det jo som dine veninder, og det holder bare ikke i længden!

   PS. Det er taget ad notam at jeg ikke skal være fuld og nive ;-)

   • Rangdeling af moster, faster, tante, etc.?! Vi har simpelthen for meget fritid og for lidt at kæmpe imod i denne del af verden.

    Stort tillykke med nevøen! :D

    • The CityGirl

     17. april 2012 — 11:53

     Tak – og ja, man ved man har det godt, når det er sådanne “problemstillinger” der tager ens opmærksomhed :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑