The CityGirl

Et godt sted at dø

En ting er at tage i sommerhus en weekend, eller en uge. Det er ikke noget der udløser rengørings-alarm hos mig. Faktisk har jeg aldrig rigtig lagt mærke til mere end det sædvanlige sommerhus-støv tilsat lidt sand og lidt døde insekter hist og pist.

Men nu har jeg selvfølgelig heller aldrig prøvet at flytte sårn relativt permanent ind i et sommerhus, og slet ikke som den første efter vinteren. Der er har jo altid været nogle andre (læs: forældre), som formentlig har svinget en støvsuger og taget det værste af dyrekirkegården.

Denne gang er hele aben, og alle de døde myg, edderkopper, muselorte, kryb og crap, overladt til mig. Måske er det fordi jeg skal bo her på ubestemt tid, og derfor har valgt at rykke rigtig  ind og pakke tingene ud, at jeg ser det mere. Eller også er det her sommerhus bare et godt sted at dø.

For hver stol, kommode, ting jeg løftede og flyttede, lå der insekt-lig über alles. Og de vælger jo ikke kun at dø på gulvet. De hænger også i loftet, i gardinerne, i ledningerne. ALLE steder.

Jeg tror jeg har omkring 100.000, plus minus 50.000, insekt-lig i støvsugeren nu. Og det føles godt! Og så vil jeg gerne henstille kommende generationer af insekter til at finde et andet sted at dø fremover – og tag støvet med jer når i går!

Categories: rengøring

I en verden af fastnet » « Fra 2200 til 3210

1 Comment

  1. *SS* derfor du skal have en rengøringshjælp*SS*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑