The CityGirl

Bare en lille maki

Det er jo en betinget refleks hos mig, at jeg altid gerne vil have det jeg ikke kan få. Det er der faktisk ikke noget nyt i. Men det plejer jo ikke at være by-basis-ting jeg ikke kan få, og her tænker jeg specielt på mad. Specifikt på sushi.

Jeg har så absurd, mega meget lyst til sushi! Bare en lille maki. Bare en lille en.
Men det der sker, når man går ind på Just-Eat og taster Fucking Ingenmandsland ind, er det her:

Og JA! Just-Eat-typer, jeg vil gerne søge på f.eks. sushi, men tror I selv på at der kommer noget op, hvis jeg indsnævrer en ret bred søgning der kun giver tre hits? Næppe.

Categories: countrygirl

Mit liv som hundefrisør » « Hverdagstanke #9

15 Comments

 1. Hæhæ, så er Frederiksberg alligevel bedre.. Jeg kan trille (nok mere trille hjem fra, har jo ikke spist endnu) ned til minimum to sushisteder. Men jeg har så ikke rigtig råd til sushi fordi jeg også har internet der virker og derfor giver mig mulighed for at shoppe lidt for meget..

  • The CityGirl

   18. april 2012 — 18:58

   Ikke at jeg vil indrømme det, men jo, selv Fucking Frederiksberg er bedre! Men som sagt; jeg vil ikke indrømme det…

 2. Altså sidst jeg besøgte de gamle nordpå så jeg, at der er åbnet en running sushi (!) ved gadekæret i Helsinge, hvis det kan hjælpe. Jeg ved nu ikke om jeg ville spise sushi der er lavet i provinsen…

  • The CityGirl

   18. april 2012 — 19:02

   10 km væk, men alligevel bedre end ingenting… Hvis du kommer heroppefra, kender du så nogen der har prøvet det? Som har overlevet? ;-)

   • Nope, sorry. Men jeg tror næppe, at de drukner i kunder deroppe. Jeg forestiller mig timegamle makiruller der står og kører rundt og rundt på rullebåndet i en tom restaurant ;-)

    • The CityGirl

     18. april 2012 — 19:53

     Jeg tror du har ret…. :-( Man må dog give absolut topkarakter for at åbne noget heroppe, hvor jeg nærmest er eneste indbygger (og så lige dine forældre og min moster og onkel ovre i Annisse)

 3. Eller så er det bare nu du skal lære at lave det selv! Nød lærer landlig kvinde at lave sushi.

  • The CityGirl

   18. april 2012 — 19:57

   Astrid… har vi ikke talt om sådan noget her før? Til at starte med skal man jo have alskens ting som hverken sommerhuset eller jeg ejer. Og så alle de forskellige slags fisk…. Det er et lidt voldsomt projekt, synes jeg… Med mindre du er god til det? Så kan du komme herop, og så åbner vi vores egen sushi biks, som hurtigt vil udkonkurrere den i Helsinge! Og så får vi en Michelin stjerne og bliver riiiiige! Og Noma vil have os, men det får de ikke – og pludselig kører alle folk hele vejen fra byen for at købe vores sushi! Det bliver totalt swag ;-)

   Bær over med mig; jeg har lige stået nede på stranden i småregn og set på en VIP-hund der havde en fest med sig selv, vandet og sandet….

 4. Men så er der jo til gengæld frit slag med joggingbuks og grillede ostesandwich :-)

  • The CityGirl

   18. april 2012 — 23:56

   Vil du høre noget skræmmende? Jeg har spist så mange at jeg ikke rigtig har lyst til dem mere…. I går aftes gik jeg amok i en melon fordi det var det eneste jeg havde lyst til… Og i morges havde jeg kun lyst til en grapefrugt (spiser det jævnligt, men har aldrig været så glad for dem så jeg var i morges…).

 5. Det kan jeg faktisk godt sætte mig ind i. Har den sådan med kæmpeskildpadder for tiden….
  Det må være noget med kvalmepunktet – som det jo, i sig selv, er skræmmende at man overhovedet kan nå. Og nu har jeg virkelig meget lyst til grapefrugt!

 6. Hvordan går det egentlig med at finde en ny lejlighed?

  • The CityGirl

   19. april 2012 — 17:47

   Utrolig skidt… Der er ikke rigtig noget; der er noget galt (økonomisk) på den ene eller den anden måde med det lidt der er pt. Eller også er det bare maks nederen lejligheder, dem som helt matcher økonomisk :-(

 7. Vil bare pointere, at det godt kan lade sig gøre at spise sushi i provinsen – og overleve …
  Men der er altså også forskel på provins og (næsten) uddødt sommerhus-område. I dit sted ville jeg næppe sætte tænderne i noget, der ikke var enten vakuumpakket eller med skræl på!

  • The CityGirl

   19. april 2012 — 17:49

   Ja, jeg har også droppet det – og tænker, at jeg må købe noget med inde fra byen i næste uge, når jeg skal ind på job.
   For tanken om at dø af en dårlig maki rulle vil bare være sølle! Og så bliver jeg først fundet lang tid efter, hvilket bare gør det endnu mere sølle. Ingen grund til at sætte sig selv i farezonen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑