The CityGirl

Vil du have min brugte busk?

Fordi jeg ikke kunne holde ud at tilbringe en hel dag i min junkie-lejlighed, tog jeg ud til forstæderne. Ud til de gamle – ud i solen i haven.
Og mens jeg sad der og chillede, og så på mine forældre der arbejdede i haven, begyndte naboerne pludselig at vrimle ind.

En ville afsætte en busk, en anden inspicere det igangværende skur-byggeri, en tredje ville afsætte nogle andre planter, og resten hengav sig til generel hyggesnak omkring haver og havearbejde. Altså ting jeg aldrig kan svinge mig op til. Dels fordi jeg ikke har en have. Dels fordi alt grønt dør i min nærhed, så why bother.

Det er et helt andet univers derude på villavejen. Personligt ville jeg få fniller, hvis mine naboer vadede ind og ud af min have, og ville afsætte buske og have meninger om hvad jeg syslede med. Men jeg er jo også københavner, og der kommer vi jo ikke hinanden ved – der hader vi bare hinanden helt passiv-aggressivt.

Nogle gange så fatter jeg ikke helt at jeg rent faktisk er et produkt af sådan et miljø (og ligeledes gener), for da jeg kørte hjem igår kom jeg jo pludselig i tanker om, at jeg jo rykker på landet på fredag (ja, jeg glemmer det lidt ind i mellem…), og hvad nu hvis naboerne begynder at interagere med mig?! Hvad nu hvis de vil give mig deres brugte buske og andre planter?? Og hvad nu hvis de begynder at blande sig i det havearbejde jeg laver deroppe, hvilket jo vil være intet – eller… hvad nu hvis mine forældre antager at jeg lige gør haven forårsklar?!?

Jeg ville ikke ane hvor jeg skulle starte eller slutte – og jeg ville jo heller ikke vide hvad man siger, når nogen kommer og tilbyder en brugt busk. Må man godt sige nej?

Categories: countrygirl

Hverdagstanke #4 » « Hjem til junkie-hulen

4 Comments

  1. Pas på – lige pludselig står jeg der med en spirende advocado-plante (forsøg nr 2 er i gang!) Ved du forresten, hvilket ord avokado stammer fra?

  2. The CityGirl

    26. marts 2012 — 18:05

    Men jeg vil ikke have din brugte avocado!

    Er det ikke noget med at det er afledt af noget testikel-halløj?

  3. Hvis nogen tilbyder dig en brugt busk, og du er i tvivl om, man må svare nej, så kan du måske svare: “Prøv at spørge dem inde ved siden af”. Så har du ikke sagt nej, men du har heller ikke taget imod den brugte busk. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑