The CityGirl

Total fuldtræffer

Det har bare været den længste dag ever! Men alt blev nået, på trods af at det pludselig havde lidt sorte udsigter.

Nu er der dobbelt op på bøjlen, altså en hel og total fuldtræffer. Fuldt hus. All in. Jackpot og hele svineriet.
Og nu kan jeg aldrig spise igen. For udover det faktuelle, som at der simpelthen ikke er plads til mere i munden efter at bøjlen i undermunden nu er kommet på, så kan jeg jo heller ikke overskue det!

For bøjlen i undermunden sidder udvendig – ergo kan alle jo nu se hvad jeg gemmer af snacks. Før var det jo bare en sag mellem mig og min indvendige bøjle.

Der gik ikke mere end fem minutter efter jeg havde rejst mig fra den sidste tandlægestol, før jeg havde konkluderet, at jeg hader (som i HADER!) den nye bøjle. Det bliver bare et langt og destruktivt forhold vi får. Men set fra den lyse side, så bliver jeg jo mega tynd til når bikini-sæsonen starter. For jeg magter ikke at spise.

Så set fra et ja-hat-perspektiv, så behøver jeg ikke bekymre mig om de kilo der havde sneget sig på det sidste stressede stykke tid. Det går helt af sig selv, når jeg skal sidde og hade min bøjle på den helt sure måde oppe i et sommerhus.

Categories: bøjle

Hello Loverboy! » « En københavnersnude kommer til provinsen

4 Comments

 1. Jeg var i mødregruppen med en pige (mor), som havde fået bøjle i en alder af 33. Hun var mega-monster-bange for misfarvninger af tænderne og for at hun ikke kunne gøre tænderne rene, så hun droppede kaffe og te og drak kun varmt vand.

  Underligt…Ser hende ikke mere…Gider ikke drikke kaffe med én, som drikker kogt vand…

  • The CityGirl

   23. marts 2012 — 20:44

   Det er jo sært…. De der brackets er jo limet på tænderne, efter tænderne er rengjort og tørre og alt muligt. Det er jo ikke fordi der er noget der siver ind. Mærkeligt… Godt du ikke ser hende mere ;-)

 2. Tanke: har du en blender? Så er det vel igang med de kulørte sugerør…(drinks…åhh…bliver lidt misundelig nu…Det kan man da godt leve af…indtil leveren ikke lever mere…)

  • The CityGirl

   23. marts 2012 — 20:45

   Argh! Blenderen er pakket ned… Kan næsten ikke overskue at finde den, men måske er det det værd. Vil jo klart hjælpe på alt hvis jeg er fuld hele tiden, tænker jeg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑