The CityGirl

Sure røvhul!

I modvillig erkendelse af, at jeg muligvis bliver nødt til at lade Den Eneste Ene fare, sad jeg i dag og ringede rundt til diverse ejendomsmæglere. Det gælder jo om at være den første de ringer til, når de får de fede lejligheder ind.

Silly me, tænker jeg, at det jo er deres arbejde. At de vel lever af at folk som jeg ringer og siger “Hej! Jeg leder efter en lejlighed!” – og oven i købet, når jeg er sådan en halv desperat type, som helst vil finde noget til den første.

Jeg håber for Lokalbolig, at ham det sure løg havde en dårlig dag, for ellers er det sgu rimelig meget op ad bakke for dem!
For efter jeg havde skitseret hvad jeg fandt ideelt, og selvfølgelig havde sagt, at jeg godt er klar over at visse krav ikke altid lige er til at opfylde fik jeg følgende smidt i hovedet:

“Ja, det bliver så nok ret svært når du har så mange krav!” – selvfølgelig sagt på en meget sur, vrissende måde.

Arhmen, UNDSKYLD at jeg ringer og beder dig om at gøre dit arbejde! Og UNDSKYLD at jeg har visse forestillinger om hvor og hvordan og hvor stort jeg vil bo! Jeg kan godt se, at det er fuldstændig vanvittigt at bede om en lejlighed på minimum 3 værelser, helst 2. sal og opefter, i en relativ stor radius på Nørrebro – altanen er jo bare ønsketænkning.

UNDSKYLD, sure røvhul!

Categories: boligjagt

Hvem stjal sølvtøjet? » « Den eneste ene

2 Comments

  1. Kæft en idiot! Især når man ved, at der bliver solgt tonsvis af huse og lejligheder uden at være sat til salg, fordi de passede på en køber, der lå i kartoteket!

    • The CityGirl

      6. marts 2012 — 00:44

      Ja, det var også lidt det jeg tænkte. Heldigvis har han været den eneste – alle andre har jo nærmest modtaget mig med åbne arme. Som man jo altid bør ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑