The CityGirl

Stop nu med de der cliffhangere!

Jeg maler stole. For det er det jeg kan. I hvert fald kan jeg ikke gøre andet end bare at vente og vente og vente.
Og så kom der pludselig mail fra sælger lige før! Vågnede helt op i malerdampene, kun for at falde helt ned igen: Der er en anden interesseret køber. Bestyrelsen er nu inddraget. Hvis det er først til mølle vinder jeg.

Sælg mig nu bare den forpulede lejlighed! Det er min! MIN siger jeg!

Categories: boligjagt

Hostile takeover » « Men hvad gjorde du så?

7 Comments

 1. Fuck altså. Nu er jeg jo også ved at dø af spænding.
  Kan du ikke smide noget ekstra i puljen? En guldfisk eller noget fi…?

  • The CityGirl

   7. marts 2012 — 00:13

   Hvis ikke de var fordi de ikke rigtig er sårn pjattede med dyr, så burde jeg. Jeg tror bare en guldfisk vil forringe mine chancer…
   Og alt andet vil vel betragtes som bestikkelse?

   • Nu husker jeg en anden tv-serie nemlig Friends, hvor Ross gik pænt langt for at få den lejlighed, han gerne ville have… Og det er ikke kurve med mini-muffins, jeg tænker på her :-D

    I krig og kærlighed gælder alle kneb, and this is war, så sæt du bare igang!

 2. Ejjj…jeg sidder altså også kanten af stolen. Hva’ fan** sker dér?!? Kom nuuuuu…
  Vi solgte vores lejlighed i sidste år med 1 uge til overtagelse – og har stadig ikke fundet “den eneste ene” (eller “det eneste ene”…lejlighed vs. hus…jury’en voterer stadig…). Det er så røv ikke at kunne bygge rede et sted! Just saying. Så gu’ fan** skal du ha’ den lejlighed!!

  • The CityGirl

   7. marts 2012 — 10:25

   Øv! Det er også mit skrækscenarie; at jeg skal finde noget midlertidigt (som ikke bare er en måned hos veninder og i sommerhus). Håber altså at juryen snart når frem til en afgørelse; dét der er sgu for træls!

   Og ja, gu’ skal jeg have lejligheden! Måske jeg skal starte en underskriftindsamling her på bloggen :-D

 3. Hvor skal jeg sætte krusedullen??

  • The CityGirl

   8. marts 2012 — 22:05

   Sejt! Hvis denne farce bliver ved, så laver vi den underskriftindsamling! Måske også bakket op af en demo ude foran lejligheden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑