The CityGirl

Skrid med din klamme møghund!

Det var faktisk en morgen ligesom alle andre – hvor jeg troede at den største forskel var at jeg skulle pakke resten af mine ejendele. Men kaffen skulle stadig drikkes, radioen stadig lyttes og hunden stadig luftes.

Så vi gjorde som vi altid gør; gik en runde ovre ved kirken. Ligesom mange andre hundeejere.
Da vi kommer til lågen er der en pige med en hund indenfor der ser ud som om hun skal ud. VIP-hunden er glad, logrer med halen og alt er fryd og gammen.

Lige indtil jeg åbner lågen og den møgkøter springer ud og går direkte efter VIP-hundens strube.
Der var intet op til der indikerede at det var en lorte hund, så både VIP-hund og jeg var ganske chokerede.

Jeg fik hurtigt vristet VIP-hund ud af kæften på møghund og sparket den væk, mens VIP-hund hylede. Og ærlig talt ville jeg også hyle og tude højlydt hvis min dag startede sådan.
Hipster-pigebarnet med møghund spurgte uengageret om der var sket noget, og det virkede det heldigvis ikke til, så vi gik ind for at morgentisse.

Og mens VIP-hund trådte af på naturens vegne gennemgik jeg scenariet igen og igen, og blev mere og mere sur og forarget. For pigebarnet virkede ikke som om hun blev forskrækket over sin møghunds opførsel. Ydermere var det jo på ingen måde hende der fik afværget blodbad og endelig så undskyldte hun faktisk slet ikke.

Hvis ikke hun var gået, så havde hun fået et par borgerlige ord med på vejen – eller som minimum et råbende “Skrid med din klamme møghund!”. For sådanne mennesker må man gerne råbe af – de har ganske enkelt ikke fortjent andet.

Categories: hund

Junkie-lejligheds-hygge » « Hverdagstanke #5

2 Comments

  1. Ææv! Godt, du fik reddet VIP-hunden. Pigebarnet vil så gerne lufte naboens lille nuttede hund, men netop tanken om, at hun skulle komme i en lignende situation, gør, at jeg ikke er helt overstrømmende entusiastisk og bare med på ideen.

    • The CityGirl

      1. april 2012 — 18:02

      Kan sige, at det er første gang jeg har oplevet det med VIP-hunden. Og jeg synes jo grundlæggende, at hvis man gerne vil hænge ud med hunde, så skal man gøre det. Men kan godt forstå din bekymring. Måske hun kan starte med at gå sammen med ejeren (og dig?) og lære hunden at kende og sårn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑