The CityGirl

Mit liv som Baptistspejder

Jeg er dagligt inde på Danske Babtist Spejderes hjemmeside. Ikke fordi jeg er så skide meget hverken babtist eller spejder.

Men fordi jeg dagligt forsøger at gå ind på Den Blå Avis for at tjekke ud om drømmelejligheden er kommet. Problemet er bare, at når man lige lovlig hurtig på tasterne, og tydeligvis dagligt lige går forkert af s og a på tastaturet (dbA vs. dbS), så ender man hos Baptistspejderne.

Jeg har som sådan ikke rigtig noget imod dem – jeg kender dem ikke. Men jeg hader deres hjemmeside, som med garanti får rigtig mange gratis klik fra folk der bare gerne vil ind på Den Blå Avis. Hvilket jo er lidt snyd.
Og så får jeg bare et chok hver gang Babtistspejder-siden dukker op på min skærm. Man er bare aldrig helt forberedt på den.

Categories: agurketid

En af dem » « Hverdagstanke #1

7 Comments

 1. Jeg har brugt latterligt lang tid på Hørning Maskinfabrik.. Hm.dk kunne da godt lige være noget mere tøjrelaterede

 2. Du kan oprette en annonceagent hos den blå avis, så du ikke behøver gå derind hver dag :) men det ville baptistspejderne måske ærgre sig over…

 3. Bliver altså også lidt bange når siden starter med “Spejder er sjovt!”…nåh…virkelig? Hvorfor udråbstegn? Skal de virke overbevisende…fordi det i virkeligheden ikke er sjovt? Der er noget lusk ved den side…(og vil lige sige, at da vi ledte efter en midlertidig bolig til leje, havde vi stor glæde af boligportalen…ved ikke om de også har salg…men den er ret OK og troværdig).

  • The CityGirl

   21. marts 2012 — 11:33

   Måske ER spejder sjovt? Ej, jeg ved det ikke… Har aldrig været spejder..

   Tak for tip med boligportalen – de har også andele, kan jeg se, så har fluks sat en søgeagent op :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑