The CityGirl

Men hvad gjorde du så?

Jeg ved nu, at jeg har tre måder at reagere på store, måske lidt overskuelige, og for det meste vanvittige ting, som eksempelvis boligsalg og bolighandel:

– Druk
– Opvask
– Male stole

Hvor druk primært har været koncentreret om salg af lejlighed og opvask og stole-maling fortrinsvis omkring køb.

For hele husdyrsproblematikken blev afklaret sent i går aftes, så derfor så jeg ingen grund til at gå i seng og sove før jeg sendte en mail til sælger om at jeg gerne vil købe.

Men så har han fandme ikke svaret! Og selvom jeg befinder mig på den forkerte side af ‘Absurd træt’, så kunne jeg ikke sove i nat. Det gør man jo ikke bare, når man lige har sagt “Top! Jeg tager den!”. Altså om en lejlighed.

Så jeg kan ikke sidde stille, koncentrere mig eller noget som helst andet end konstant at tjekke min mail. Det skulle da lige være at køre i Silvan og købe ny maling, så jeg endelig, efter omkring fem år, kan få malet resten af stolene.
20120306-194439.jpgDet er det jeg gør nu. Maler stole. For jeg har et attentionspan på under en guldfisk og nødt til at beskæftige mig med et eller andet! Som ikke er vildt krævende. For jeg er for træt til at drikke alkohol og jeg er løbet tør for ting der trænger til at blive vasket af.

Det er bare ikke i orden at lade folk hænge på den måde! Hvis ikke han snart svarer, så ender det jo med at jeg får malet alle mine møbler. Også dem der ikke skal males.

Categories: boligjagt, boligsalg

Stop nu med de der cliffhangere! » « Hvem stjal sølvtøjet?

6 Comments

 1. Tillykke så! Med nymalede stole og ny lejlighed. Det gik da rimelig kvikt med salg og køb

  • The CityGirl

   6. marts 2012 — 22:03

   Tak! Men altså… lejligheden er jo ikke min endnu… Begynder at være lidt angst for, at han har solgt til en anden!
   Men uanset hvad, så bliver stolene malet ;-)

 2. Det er da en genial måde at kværne uendelig ventetid på. Dog lidt ærgeligt, at det ikke er væggene i din kommende lejlighed, du kan kaste dig over..

  • The CityGirl

   6. marts 2012 — 22:06

   Ja, jeg er faktisk også lidt stolt af at bruge den ulidelige ventetid effektivt!
   Men hvis jeg får lov til købe den lejlighed, så skal jeg ikke engang male (måske lige soveværelset, fordi jeg måske synes farven derinde er lidt fesen…). Den er sprit-ny på så mange måder! Den mangler bare mine nymalede stole :-D

 3. Du skal ikke lade dig narre af “der er en anden køber”. Det fik jeg også af vide i sin tid da jeg købte hus, og bød derfor udbudsprisen.. senere talte jeg med sælger (ikke mægleren) og de sagde at der aldrig havde været en anden køber på banen… det er et gammelt og ufint mægler-trick!

  • The CityGirl

   7. marts 2012 — 10:23

   Der er ikke mægler på – det er rent privat salg. Så der er ingen mægler-tricks der skal tages højde for. Heldigvis!
   Nu skal han bare nå frem til at det er mig der skal købe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑