The CityGirl

Jean Michel-Jarre generationen

“Uh… Usædvanligt! Jeg tænkte bare – hvem knalder til synth?! Men glemte helt Jean Michel-Jarre generationen. Multitasking er ikke min kop chai – enten hepper vi eller også er vi vrede!” (citat Facebook-vens svar på status-update)

Min underbo har nu hevet bongotrommerne frem. Efterfølgende havde han sex med den utrolig fakende kvinde til synthesizer musik. Nu hører vi dommedagsmusik igen.
Jeg magter det ikke mere. Men synes ligesom også jeg har været hele vejen rundt med at banke på, sige tingene diplomatisk. Skrive bestemt seddel. Og generelt bare forsøge at stampe i gulvet når det er allerværst (lost cause – han kan jo ikke høre det for alt sit eget lorte larm!).

Overvejer nu, her to uger før jeg flytter, at skrive til bestyrelsen og få dem til at gøre noget. Men det er jo for latterligt! Og hvem har i øvrigt sex til synthesizer musik lige efter man har givet den gas på bongotromme?! Gøglersvin…

Categories: agurketid

Hverdagstanke #1 » « Pakning Ulla T-style

4 Comments

  1. Det er immervæk det særeste jeg længe har hørt. Tror jeg ville undlade at banke på og så vade direkte ind i hans lejlighed. Slukke musikken, nakke trommen og be’ kællingen om at tage en slapper. Men jeg hører måske også til we-do-as-we-please generationen. Eller også er jeg bare født med et heftigt temperament (;

  2. Derfor det er godt at udføre akten uden musik. Så kan man hører om den ene af parterne de faker den under udførelsen af akten i mellem to mennesker. For det er vel i princippet ikke kun kvinden, der kan fake den? Det er vel også noget at manden kan være i stand til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑