The CityGirl

Hverdagstanke #4

Jeg ved ikke helt hvad man skal gøre ved det der mandag. For hvis man sløjfer den, så vil tirsdag jo bare gå ind og overtage mandags plads. Og så er vi jo lige vidt.

Men der skal jo gøres noget! For den dag er bare dårlig karma fra ende til anden! Det er jo kun på mandage man starter dagen med at hælde en halv latte ned i tastaturet, og så efterfølgende bruge resten af dagen på at hælde det ud igen.

Ligesom det kun er på mandage, at man kan glemme sin bøjle så meget, at man lige kører en gang pastasalat spækket med pesto og persille ned. Resultat? No need to say….

Nogen bør altså snart gøre noget ved de mandage! Om ikke andet indføre lidt mandagsregler, hvor man f.eks. får lov til at gå hjem, hvis man starter dagen med at kyle sin kaffe i tastaturet.

Categories: Hverdagstanke

I [heart] CPH » « Vil du have min brugte busk?

8 Comments

 1. Man planlægger strategisk og lægger en ansigtsbehandlig mandag morgen/formiddag. Det føles knapt så crappy at stå op til og resten af dagen bliver automatisk bedre, fordi man nåede at føle sig lidt feelgood.

  Men dejligt at du ikke har tandpine længere!

  • The CityGirl

   27. marts 2012 — 10:49

   Men lidt svært at gøre det, når man skal være på arbejde. Med mindre at det bliver vedtaget, at man må bruge sin mandag formiddag på fri leg… Kunne være godt!

   Og ja, det er meget dejligt at crazy tandpine er gået overstået :-)

   • Hvis man er møgfræk kalder man det tandlæge eller lægetid. (Nok ikke hver mandag!) Men det er vi jo ikke, så et par timers afspadsering kan muligvis lægges mandag morgen? (Og fredag eftermiddag – of course ;-))

 2. Tilslutter mig facial idéen. Fik godt nok først min ved 16-tiden igår, men den gjorde stadig mandag til en bedre dag!
  Flere wellness-mandage, tak!

  • The CityGirl

   27. marts 2012 — 10:50

   Måske obligatorisk wellness-dag om mandagen?

   • Ja – hvorfor egentlig ikke?! Kunne måske godt forestille mig noget rotationsmønster med facial, massage, saunagus, spa, etc. henover forskellige mandage. Så kommer mandagene heller ikke til at ligne hinanden alt for meget.

    Erfarede at deltagerne i x-faktor har haft fri adgang til den slags behandlinger (så længe at de var med). Kunne (næsten) være nok til at jeg vil stille op og give den fuld gas. Gratis wellness mandage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑