The CityGirl

Hverdagstanke #3

Jeg ved ikke hvem der vælger ventemusikken i telefonen. Men det virker som om det er den samme person, med dårlig smag, der er ansvarlig for alt ventemusik uanset hvor man ringer hen. Og det virker som om nogen burde fyre vedkommende. Det er er ikke personligt, men jeg tror bare, at verden vil blive et rarere sted, hvis man ikke bliver tvangsindlagt til panfløjte udgaver af normal musik, reggae i muzak form og generelt alt verdens dårlige musik, som lader til at være på vente-musik playlisten.

Categories: Hverdagstanke

Hjem til junkie-hulen » « Hello Loverboy!

2 Comments

  1. Nørdet almenviden jeg ligger inde med (lidt i stil med det med jod og atomudslip): det kan være vanskeligt at finde musik der ikke lyder helt umuligt over en telefon og derfor er der ikke helt så mange valgmuligheder mht musik-over-telefon som man skulle tro (og tit er det altså dårlig musik)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑