The CityGirl

Fra CityGirl til CountryGirl

Narrefisse-lejligheden viste sig ganske rigtig at være…. en narrefisse-lejlighed! Tadaaa!
Jeg fik endelig besked om, at den ikke blev til noget alligevel her til formiddag. Og eftersom jeg ikke kan komme udenom faktuelle ting, så som at det er d. 12. i måneden i dag, og at der dermed er utrolig kort tid til jeg skal være ude, har jeg været nødt til at træffe en beslutning.

Så jeg parkerer alle mine ting ude hos mine forældre (Hej mor og far!) og tager Giovanni under armen og skrider op i sommerhuset.
For min autistiske hjerne magter ikke at jonglere rundt med flere ubekendte faktorer og generel ukendt fremtid.

Så nu er der bestilt flytning, og så glæder jeg mig til at sidde i joggingbukser hele april måned i ægte sommerhus stil (undtagen de dage hvor jeg skal ind på arbejde…), drikke masser af Giovanni-kaffe, og forhåbentlig få besøg af vennerne, som forhåbentlig har brug for at komme lidt på landet i næste måned! (Det har de! De ved det måske bare ikke endnu…)

Så fra 1. april bliver CityGirl til CountryGirl – og det er ikke en aprilsnar.

Categories: flytning

Hende den retarderede med hunden » « Kuvertaskebægre – so last century!

6 Comments

 1. Men risikerer du så ikke, at du får smag for det, og ender med aldrig at bosætte dig i Bronx igen? ;-)

 2. Ahhh…så skriver du til regeringen og forlanger at de laver en boligpakke som forhindrer den slags lejligheder. Får jo aldrig gang i boligmarkedet med sådan nogle narrefisselejligheder!

  • The CityGirl

   13. marts 2012 — 11:16

   Ja! Det er Helle T’s skyld! Hun skylder mig en lejlighed!!!

   • Så meget som hun får skylden for pt. – så kan jeg ikke se hvorfor en lejlighed til dig ikke også skal blive et hedt emne på det ugentlige pressemøde…men jeg er sikker på at hun har “en god løsning”

    • The CityGirl

     13. marts 2012 — 11:47

     Måske endda “en fornuftig løsning”?
     Og det er da et langt mere interessant emne end hvad de ellers fordriver tiden med til pressemødet! Synes jeg..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑