The CityGirl

En københavnersnude kommer til provinsen

Først kunne jeg ikke sove i nat (fuldmåne?). Så ringede vækkeuret kvart i bæ og så kæmpede jeg mig ud af sengen. Kæmpede mod dårlig hårdag og tabte kampen, lavede to kopper Giovanni og satte mig ned i Miss Marilyn og satte kursen mod Odense. Efter jeg havde været ved at køre mindst halvtreds cyklister ned. Eller også var de ved at køre mig ned. Det er lidt uvist.

I absurd god tid, fordi jeg åbenbart virkelig aldrig kan huske hvor lang tid det tager at køre til fucking Odense. Kl lidt i ti, lige inden jeg ramte Storebæltsbroen ringede den ene tandlæge og lagde an til at aflyse mig, fordi jeg ikke havde betalt mine regninger. Regninger jeg aldrig har modtaget. Regninger jeg også har undret mig over ikke kom, men bare tænkt at så betaler vi vel hele gildet til slut.

Krisen blev afværget. Og jeg behøvede ikke lave u-vending på broen og fortsatte glad i det gode vejr. Nåede frem 45 min før min tid hos den anden tandlæge og var faktisk helt tilfreds med situationen und alles.

Så kommer jeg op til den anden tandlæge, som ikke kan finde mig i systemet. Fordi min tid var igår. Dertil kunne jeg kun svare “Nej!” og fortælle at jeg altså kun er i Odense én dag om måneden. Ergo bestiller jeg ikke tider random de andre dage.

Så jeg var helt i forsvarsposition, som den københavnersnude jeg er. For i København skælder vi jo hinanden ud, hader alle og gør intet for at hjælpe hinanden.

Jeg blev bedt om at tage plads i venteværelset og forberedte mig på at jeg skulle være der de næste hundrede år. Ti min efter blev jeg kaldt ind. Og yderligere et kvarter senere var jeg færdig, for “vi kan jo ikke bede dig om at komme en anden dag, når nu du kommer så langvejs fra!”

Altså skulle vi ikke skændes eller hade hinanden. Ergo var alle fucking flinke og københavnersnuden var sat til vægs af den flinke provins.

Så nu sidder jeg i solen et sted i Odense og drikker kaffe. Og er helt rolig og provinsglad.

Categories: bøjle

Total fuldtræffer » « Tegn, bitch! Tegn!

2 Comments

 1. Og igen har du med militær præcision ramt den dag, hvor jeg var ude af byen. Hmprf
  Vil til gengæld godt have nr til tandlæge. Kunne godt bruge seriøs hjælp til at forhindre mig i at stoppe i hovedet!

  • The CityGirl

   23. marts 2012 — 13:00

   Kunne heller ikke have overskuet at møde nogen igår – der var simpelthen for meget tandlæge på programmet… Men måske næste gang – der bliver det bare helt almindelig mishandling ;-)

   Og vil ikke anbefale at du får monteret metal i munden bare for at holde op med at spise. Det skal virkelig være nødvendigt før man skal gå i gang med sådan noget tortur….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑