The CityGirl

En af dem

Jeg troede aldrig i mit liv, at jeg skulle blive sådan en af de der latterlige mennesker med nul tolerance og konstant trang til at klage.
Men det var også før min underbo flyttede tilbage og besluttede sig for at forpeste mit liv 24/7.

Så efter at have hørt på et lydtapet af lort fra 17 til 22 (and still going strong!), skrev jeg en mail til bestyrelsen. Nu er jeg en af dem. En af dem der klager.
Men jeg kan ikke holde det ud. Jeg ligner en der ikke har sovet i 20 år – og det er også lidt sådan jeg har det.

Så nu er det hårdt mod hårdt – og jeg er pisse ligeglad. Nu skal han bare have at vide, at han er det største røvhul i verden, og at han skal holde op med at forpeste mit liv. Så hvis det ikke hjælper, at Bestyrelsen fortæller ham at han er et røvhul, må jeg få politiet til det. Og hvis det stadig ikke hjælper, så tipper jeg PET om at han er terrorist (hvilket han vel også er på sin egen nederen måde), og ellers sætter jeg hæren, rockerne, indvandrerbanderne og hvad jeg ellers kan finde på, ind mod ham!

Jeg vil have lov til at kunne være i min lejlighed den sidste halvanden uge. Også selvom jeg så må være en af dem.

Categories: agurketid

Hverdagstanke #2 » « Mit liv som Baptistspejder

4 Comments

 1. der må da også være andre end dig i opgaven som er ved at kværke ham? Hvis din klage ikke nytter noget så forhør dig ad, det har nogle gange mere effekt når man klager sammen. Iøvrigt utroligt han ikke fatter noget som helst – det kan være jeg rent faktisk skal tage dig på ordet og dukke op og give ham en gedigen skideballe! Sikke en hat.

  • The CityGirl

   21. marts 2012 — 00:07

   Nej, det tror jeg ikke. For lyden går op (og ned?) her, og ikke fra side til side. Og der er ikke en bygning ved siden af. Så jeg tror faktisk ikke at hans nabo er generet. Jeg er i hvert fald ikke generet af min nabo, når hun holder fest. Der kan jeg faktisk kun høre det når jeg står ude i gangen og på badeværelset, som er den ene lille væg vi deler.

   Men har tænkt om MIN overbo også kan høre ham – det larm der er i min lejlighed fra ham er jo højere end hvad jeg selv præsterer…

   Det er bare fuldstændig til grin at sende en klage til bestyrelsen 1,5 uge inden man flytter! Og du skal være noget så velkommen til at komme og skælde ham ud – så giver jeg en kop kaffe bagefter ;-)

 2. hårdt mod hårdt !

  Sover han i dagtimerne ? i så fald fuld skrald på anlægget med det mest latterlige musik du har (har noget du kan låne – jodlemusik fra østrig don’t ask why …) og tag så på job !

  • The CityGirl

   21. marts 2012 — 15:18

   Han sover aldrig. Han larmer kun. 24/7. Har overvejet det, men det vil ikke nytte noget så længe han selv har skruet helt op konstant… suk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑