The CityGirl

Spionen der stod ude i kulden

Jeg havde en enkelt fremvisning her i dag. Troede jeg. For hvordan skulle jeg tro andet, når beskeden ikke havde lydt på andet?

Så jeg slæbte mig selv modvilligt ud i sneen. Det var jo kun en halv time, og en frisk gåtur rundt i området kunne jo nok ikke skade.


Da jeg efter en halv time senere, og tyve minutter inde i fremvisningen kom tilbage til min adresse, så jeg et par stå nede foran hoveddøren. Nogen der virkelig meget lignede nogen der skulle se på en lejlighed. Få minutter senere så jeg ejendomsmægleren komme cyklende ned ad gaden. Rimelig rasende over ikke at få besked om at det hele var rykket 20 minutter, traskede jeg endnu en tur rundt om blokken.


Da jeg kom tilbage, så jeg flere mennesker der væltede ind for at se min lejlighed. I udgangspunktet fint, men vi havde bare ikke aftalt noget som helst om åbent hus, eller andet end en enkelt fremvisning! Og det var jo koldt! Og mine lår var væk. Og jeg fik gæster lige om lidt!

Jeg havde så utrolig meget lyst til at gå op og skælde ud, og sige, at det der bare ikke var i orden, og at han fandme må lære at lave nogle ordentlige aftaler og informere lidt bedre. Men det kunne jeg ikke. Det var en Catch-22, hvor jeg jo godt var klar over, at hvis der dukkede en forfrossen og rasende ejer op, så ville et eventuelt salg bare ikke blive til noget.

Så jeg blev stående nede på gaden. Prøvede at ligne en der ikke var suspekt, mens jeg spionerede og holdt øje med hvornår festen forlod matriklen. Mens mine lår blev mere og mere forfrosne. Hvis lejligheden er solgt, skal jeg nok lade være med at brokke mig. Men hvis det her bare var spild af tid og gode lår, så falder der brænde ned! For det er bare ikke i orden at stå ude i kulden som en anden spion.

Categories: boligsalg

Hvor mange regnskove går der på en dårlig samvittighed? » « Giv mig mine helligdage tilbage!

8 Comments

 1. Din ejendomsmægler skylder en varm kakao!

 2. Stakkels dine lår. Imponerende, at du overhovedet var i stand til at bevæge dine lår op ad trapperne bagefter. Håber, du får solgt. De må alt andet lige have været rimeligt interesserede – at de overhovedet gad bevæge sig ud i denkulde, mener jeg..

  • The CityGirl

   5. februar 2012 — 21:25

   Jeg tror bare mine lår søgte mod varme – er vel den eneste rationelle forklaring på at de kunne bevæge sig…
   Og jeg håber du har ret! Man skal virkelig ville det, for at gå ud i den kulde. Eller bare blive smidt ud pga. fremvisning… Har naturligvis intet hørt fra ejendomsmægleren!

 3. Haha, minder mig om dengang min “kære” ejendomsmægler helt glemte at informere mig om en fremvisning en søndag – med det resultat, at der pludseligt stod 3 mennesker og en overfrisk ejendomsmægler i min stue, mens jeg lå med MASSIVE tømmermænd, plat TV-serie i fjernsynet og en nybagt bolle i kæften – komplet med uglet andendagshår, og det grimmeste tøj i hele 2200 KBH N. Det var alt andet end et skønsyn, kan jeg godt tilstå!!
  De endte dog med at købe lejligheden, så han blev tilgivet, men ellers….

  • The CityGirl

   6. februar 2012 — 18:37

   Det jeg hører dig sige er, at jeg bare skal give den gas med rødvinen i weekenden, satse på at der kommer nogen interesserede forbi og så sørge for at lugte lidt også. Så bliver lejligheden solgt!

   Ej, det lyder helt, helt frygteligt – men det må tage lidt af traumet, at lejligheden rent faktisk blev solgt på den fremvisning ;-)

   • Ja, det var lidt svært at skælde ham ud, samtidigt med at man gennemgik papirerne til salget. Men come on mægler-dude, det var jo SYGT kikset! “Hej hej, her ligger jeg lige og plejer andens-dags-brandert”… Not!

    Satser på at den blev solgt på duften af nybagte boller – den elegante og classy (tidligere) ejer af lejligheden bidrog i hvert fald (formentligt) ikke til salget, haha!

    Men held og lykke med salget, der heppes herfra :-)

    • The CityGirl

     6. februar 2012 — 21:56

     Tak! Måske jeg skal bruge dit trick med duften af nybagte boller – har forsøgt mig med at kværne noget kaffe inden jeg gik ud af døren, men det har måske være kaffe-fornægtere der har været og se på den… Måske er nybagte boller lidt mere universelt?

     Tror du i øvrigt det er den samme ejendomsmægler vi har gang i? ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑