Nå, men… så var det jeg jo havde taget mig sammen til at holde stor fest. Måske den fest jeg burde have holdt sidste år, da jeg fyldte 30. Men det virker bare nemmere at holde den når man bliver 31. Mindre pres. Mindre forventninger. Og så fik jeg jo den geniale idé med, at vi jo skulle feste ligesom i 2002.

For det er 10 år siden jeg flyttede ind i lejligheden, og nu er den jo til salg – så det bliver formentlig den sidste store fest her. Det er også bare lidt nemmere at holde fest a la “Vi-er-21-år”, for det kræver ikke så meget andet end øl og saltstænger. Måske lidt G&T. Og selvfølgelig musik.

For det vil jo være oplagt at vi skal høre soundtracket til 2002. Så jeg gik i gang med at opstøve hitlister og finde musik fra hedengangne tider. Og kan nu konkludere, at 2002 ikke var et stort år, hvad angår musik. Hold nu kæft, hvor var det meget lort der hittede!

Da jeg ramte low’et, hvor jeg søgte på “Ryst din røv” med Nik & Jay, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det vist ikke er helt sikkert, at denne playliste får lov til at spille til ende. For den har muligvis bare samlet alt det dårlige musik der findes.

Men måske kan der godt komme en fest ud af Nik & Jay, Westlife, Ronan Keating, Jon, Eye Q, Safri Duo, Saybia og så videre i den dur…? I hvert fald er der nu en fem timers playliste med det fiiineste som 2002 kunne præstere!