The CityGirl

Pensionist stjæler halv stue

Siden jeg afrimede min fryser, og ramte et uventet, anderledes low i mit liv, har mit køleskab stået skævt. For det kræver bare to mennesker at få det bugseret ind i skabet igen, samtidig med at det skal stå korrekt på klodserne, som jo er påkrævet når man bor i en lejlighed, der ikke er sådan helt i vater…

Så endelig kom min far forbi og hjalp mig (det er bare sådan en ting, som man kun beder sin far om), så nu står køleskabet simpelthen så lige, at det giver resten af lejligheden præstationsangst! Tak far!

Og når man alligevel lige har ens far forbi, så skulle man jo være et skarn, hvis man ikke lige kunne finde på andre små opgaver. Såsom et sofabord og en lænestol der havde set lidt bedre dage, og som muligvis var på randen af at falde helt sammen. Men da det er arvestykker og ikke bare ligegyldigt Ikea-heis, så vil jeg jo blive ked af at kyle det ud. Så min far pakkede bilen med halvdelen af mine møbler og kørte.

Så nu har jeg godt nok et køleskab i vater, men mangler til gengæld halvdelen af møblerne i stuen. Jeg håber min far er hurtig gør-det-selv-mand, men jeg har mine betænkeligheder. Jeg mener, de der pensionister er jo helt ude af loopet med deadlines og hurtige eksekveringer (hvilket jeg klart også ville være, hvis jeg havde al den tid i verden!) – og man kan vel dårligt rykke folk for sådan noget, pensionister eller ej, når nu det er rent pro bono arbejde?

Update: Et par timer senere, skulle jeg lige have noget mad. Køleskabet var slukket, og må jo have ramt den der lorte kontakt bagved, da vi bugserede det ind igen. Køleskab ud igen, forsøgte selv at få det i vater. Uden held. Ingen grund til at fortælle, at jeg nu er helt rasende. Hvorfor var der ikke nogen voksne der lige tjekkede at alt var som det skulle være, da vi troede vi havde fundet den hellige gral??!

Categories: gør-det-selv

Giv mig mine helligdage tilbage! » « Ryst din røv

2 Comments

 1. Nu vi taler om mand i stuen…. Hvad skete der med ham den lækre underbo??
  Er det ikke vildt længe siden, vi har hørt noget til ham?

  • The CityGirl

   3. februar 2012 — 15:13

   Mads? Ja, det hele sluttede jo meget brat… Har ikke set ham siden han opførte sig mærkeligt nede ved postkasserne. Og så tror jeg også der bor en pige i lejligheden. Muligvis en kæreste? Måske har hun slået ham ihjel da hun fandt ud af at han flirtede med mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑