The CityGirl

På den grønne gren

Det er virkelig nyt for mig at være så eftertragtet, som jeg tydeligvis er i disse dage! Har jo aldrig tænkt på mig selv som et godt parti på den økonomiske måde – men det må jeg nødvendigvis konstatere, at jeg er.

Nu har jeg været til to møder i to banker; min egen og så Nordea, som også gerne ville have lov at lægge billet ind på mig.
Og jeg skal da lige love for at jeg er feteret! For der har slet, slet ikke være snak med ord som “måske” og “muligvis” og “nu må vi se” og ting i den dårlige økonomis dur. Der er udelukkende snak om hvor meget jeg vil have og hvordan jeg vil have det.

Jeg ved godt, at det er fordi jeg ikke står på bar bund, men lige kommer med en halv million selv (fucking fem hundrede tusinde kroner (og en lille sjat)! Yay!), og at det ikke er mig de kan lide, men mine penge.

Men jeg kan ikke lade være med at tage det personligt. Tænk, at jeg skulle komme så meget på den grønne gren, at jeg nu kan vælge og vrage mellem hvem der skal få lov at låne mig den sidste sjat penge til drømmelejligheden? Det er jo faktisk helt crazy i det her lorte krise tider.

Så egentlig mangler jeg bare lejligheden. Den med den helt rigtige beliggenhed på Nørrebronx. Den med altan – og helt bestemt den med Ryan Gosling som rengøringshjælp.

Categories: boligsalg

Nu med barn » « Heja Norge!

4 Comments

 1. Vi fandt vores drømmelejlighed på Den Blå Avis – den på Nørrebronx, ikke med altan med med veluxvinduer og kæmpe stue. :) Held og lykke med at finde din! Det er ikke noget dårligt tidspunkt jo.

  • The CityGirl

   28. februar 2012 — 21:02

   Ja, jeg trimmer også Den Blå Avis dagligt – og håber der er en til drømmelejlighed på Nørrebronx til mig ;-) Synes udvalget er lidt ringe pt…

 2. Vil anbefale et besøg i Lån og Spar – er selv ret godt tilfreds med dem

  • The CityGirl

   29. februar 2012 — 00:07

   Tak for tippet, men jeg tror jeg springer over. Magter ikke flere af sådanne møder, uanset hvor vilde de er med mig.
   Og har lige tjekket dem ud med renter på andele – jeg tror stadig at min egen bank fortsat ligger i vinderfeltet ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑