The CityGirl

Nu med barn

Jeg kender nu opskriften på kaos – og er helt, helt med på, at det er børn og Yousee der er den udløsende faktor.

I dag bliver pasningsordningen udvidet drastisk; normalt passer jeg jo kun VIP-hunde, men i dagens anledning udvider vi med en mini-niece.
For mens de gamle farter rundt i Indien, har jeg indtryk af, at min brors verden er millimeter fra at blive invaderet af stress. Der skal jo rimelig meget til, før man beder mig om at passe børn…

For med de gamle væk, og kaos med møder i den anden ende af landet, så kan selv jeg godt se, at det kan være svært at nå hjem og hente børn indenfor åbningstid. Ergo må faster træde til.

Og jeg gør det gerne. Barnet elsker mig jo. Men det er ikke helt uden logistiske udfordringer! For barnet skal hentes i den ene ende af forstæderne, og så skal jeg lige hente en barnestol hos de gamle i den anden ende af forstæderne. Hvilket jo faktisk havde fået planlagt ok i mit hoved sammen med noget arbejde on the side.

Altså lige indtil jeg gik ud i køkkenet og lavede en kop Giovanni, og da jeg kom tilbage til computeren var nettet væk. Ligesom kabeltv’et. Og den eneste tanke der manifisterede sig i mit hoved var “NejNejNej! Fucking Yousee! Ikke hapse mit net når jeg arbejder hjemme på en i forvejen presset dag!”

Jeg ringede til Yousee. Og efter utrolig lang tid bekræftede de, at nettet var væk – og at det ville blive fikset inden for 24 timer. 8 hvis jeg var heldig.
Samtidig ringede Jehovas Vidner på døren, og få sekunder efter kom overboen op og skulle have adgang til mit kælderrum grundet noget med en ventil (jeg ved det faktisk ikke – stak ham bare nøglen og sagde han skulle smide den ind af brevsprækken, når han var færdig).

Alt sammen samtidig med at jeg prøvede at pakke mig selv sammen og køre ud til de gamle (hvor jeg jo alligevel skulle hen og hente barnestol), mens tiden bare gik rask afsted og følelsen af kaos blev mere og mere permanent i min krop.

Nu sidder jeg i forstæderne og føler jeg er på lånt tid. Mine forældre har også Yousee, og jeg er bare begyndt at føle at de forfølger mig. Så måske ryger nettet også her snart. Måske jeg bare skulle have buzzet Jehovas Vidner ind – de havde jo helt nye blade med, sagde de. Så kunne de måske også have hentet barnestole og niecer – måske endda fået nettet til at virke igen.

Categories: kaos

Fucking rocket science! » « På den grønne gren

4 Comments

 1. Vil virkelig gerne vide, hvilken universel kraft der træder til og gør, at hver e-n-e-s-t-e gang man er presset og skal bruge nettet, så går lortet ned. Har Stofa – så kan næppe give YouHuSee skylden. Måske Jehova kan opklare den slags? Eller bare give en hjælpende hånd med netforbindelsen?

  • The CityGirl

   29. februar 2012 — 22:27

   Næste gang inviterer jeg dem ind, og lukker dem ikke ud før de har svaret på alle de vigtige spørgsmål – samt fikset min netforbindelse, så den ALDRIG går ned!

   PS. Bare giv Yousee skylden for at dit Stofa net går ned – de er alligevel skyld i så meget ;-)

 2. Jeg ved, hvad du skal have i din nye lejlighed: ADSL. :) Der kan forekomme huller i suppen og klumper i (data)-strømmen, men min oplevelse er, at det efterhånden er temmelig sjældent, at en ADSL slet ikke virker.

  Bortset fra det, så kan du måske bruge din mobil som accesspoint til trådløst netværk, sådan at din computer kan komme på nettet via telefonen i tilfælde af mangel på kabel-internet?

  • The CityGirl

   4. marts 2012 — 23:20

   Jeg satser bare på, at jeg flytter ind et sted, hvor de har fælles net; tror ikke der er mange steder tilbage, som ikke kører noget billigt net ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑