Hvis jeg skulle være en superhelt i dag, ville det være Hende-der-kan-købe-muslinger-på-et-nanosekund-fordi-hun-næsten-er-usynlig.

For jeg skulle i Torvehallerne og købe muslinger. Og for at være ærlig, så havde jeg lidt taget sorgerne på forskud. Sidst tog det jo en krig, fordi Robert nærmest tog mig til fange, og det magtede jeg bare ikke én gang til. Det var ikke fordi jeg havde en decideret plan, andet end at holde mig under radaren.

Så jeg startede med at spionere på fiskestanden på afstand, og da der var fri bane, og en anden fiskemand end Robert, spænede jeg derhen og beordrede (måske lidt for strengt) at jeg skulle have to net muslinger. Nu! Og undskyld til det ældre ægtepar jeg kom til at skubbe lidt for hårdt til. Men vi har altså ikke allesammen tid til at slendre langsomt igennem Torvehallerne!

Det var lige ved at gå galt, fordi Robert kom tilbage fra pause, men jeg nåede heldigvis ud inden vi skulle igang med en lang samtale om menuen, og inden jeg lige fik Roberts bedste opskrifter, samtidig med at han dissede mine.

Så jeg var både lettet, og helt stolt af mig selv over at manøvren lykkedes. Robert er flink, men vi arbejder altså bare lidt på tid i disse dage – og derfor er det meget godt at have superhelteevner. Også selvom de ikke kan bruges til så meget andet end at købe muslinger super hurtigt.