The CityGirl

Hvor mange regnskove går der på en dårlig samvittighed?

Når jeg tænker på i går, så fryser jeg stadig om mine lår. Derfor blev jeg liggende under dynen lige indtil klokken 8.55, hvor jeg rejste mig fra dynen og tændte computeren. Jeg gad ganske enkelt ikke gå ud i det snevejr der foregik udenfor mine vinduer, og med en halvt amputeret afdeling, ville jeg alligevel sikkert være den eneste derinde. Så hellere slå pjalterne sammen med Giovanni og blive indenfor.

Jeg følte også lidt, at jeg havde fået stjålet en halv søndag, efter ejendomsmæglerens trick i går, og kunne mærke, at jeg stadig var fornærmet over det. Endnu en grund til ikke at gå ud og interagere med mennesker.
Og så kunne jeg også lige få ryddet ud i hylderne ude i gangen – altså der hvor intet menneske har været i 10 år…

Efter en time med halvt oprydning ude i gangen og halvt arbejde, var jeg ikke klar over hvilken af delene der var overspringshandling. Dog ved jeg nu, at min hjerne er fuldstændig uransaglig hvad angår at gemme ting. En stopfyldt sort sæk senere kunne jeg stille mig selv følgende spørgsmål:

– Er vi helt sikre på, at denne mobil vitterlig engang var totalt firstmover?

– Hvorfor har jeg omkring 100 kilometer forlængerledning til fastnet?
– Hvorfor har jeg manualer til PC’er ældre end hvad jeg kan huske at have ejet?
– Hvorfor har jeg blækpatroner til printere jeg ikke erindrer at have ejet?
– Hvorfor har jeg gemt store, ubrugelige papæsker uden indhold??!?
– Hvorfor har jeg gemt ting jeg overhovedet ikke ved hvad er?
– Hvem vil tro på, at jeg har ejet en TI83 lommeregner, som var the shit dengang – OG vidste hvordan den skulle bruges? Altså dengang.

Men vigtigst af alt: Hvad gør man ved sådan en sæk ragelse? Dybt inde i mig selv ved jeg jo godt, at man ikke bare må gå fløjtende ned i gården, kaste det ned i de normale affaldscontainere, og gå derfra som om intet var sket.

For det er noget med genbrugspladsen – men hvis man først kører derud (uden at vide hvor det egentlig er), så bliver man jo tvunget til at sortere det endnu mere. For der vil med garanti være en løftet-pegefinger-type, som fluks vil udse sig mig og min sorte sæk, gennemgå den og konstatere, at det hele ikke er småt brændbart.

Så skal vi have lange samtaler om at man ikke bare smide opladere, ledninger, gardiner, matematiknoter, lysestager, badebolde, strygejern, Ikea-manualer, pailletter osv. i småt brændbart. Så vil han tvinge mig til at gennemgå det hele igen – og det tror jeg ikke jeg magter!

Derfor er det egentlige spørgsmål vel bare: Hvor mange regnskove og dyr udrydder jeg ved at gå fløjtende ned i gården, kaste det i de normale affaldscontainere, og gå derfra som om intet er hændt? Og kan jeg købe aflad andetsteds?

Categories: oprydning, overspringshandling

Awesome! » « Spionen der stod ude i kulden

8 Comments

  1. Bare sørg for, du ikke taber dit nøglebundt ned i containeren under manøvren. Det er ret afslørende.

  2. Du bor på Nørrebro, og må derfor bo ret tæt på den der genbrugsstations-agtige ting lige ved Møllegade/Guldbergsgade. Her kan du med god samvittighed komme af med dine ting. Se her: http://www.kk.dk/Borger/Miljoe/Affald/Genbrugsstationer/Moellegade.aspx

  3. Noget kan du måske slippe af med i en genbrug?

  4. Det lyder da som om, at det var en rigtig fornuftig ide at få ryddet lidt op på hylderne.. Jeg har selv lige fundet nogle gamle blækpatroner, og jeg tror, at de var et fejlkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑